joi, 7 februarie 2019

Mascarada nominalizărilor

DECLARAȚIE DE PRESĂ A PRIM-VICEPREȘEDINTELUI PNL RALUCA TURCAN:

PSD TREBUIE SĂ ÎNCETEZE ACEASTĂ MASCARADĂ A NOMINALIZĂRILOR TOTAL NEPOTRIVITE PENTRU MINISTERE IMPORTANTE FOLOSITE CA PARAVAN PENTRU JOCURILE POLITICE MURDARE DIN INTERIORUL PARTIDULUI

Liviu Dragnea se folosește cinic și profund mincinos de respingerea nominalizării Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării că sa se spele pe mâini de cea mai mare crimă economică pe care a patronat-o: sacrificarea investițiilor publice și compromiterea dezvoltării României.

Domnule Dragnea, cel care "a blocat PSD să facă investițiile atât de așteptare de cetățeni" ați fost chiar dumneavoastră!

Prin guvernele de incompetenți pe care  le-ați promovat!

Prin sacrificarea deliberată a fondurilor pentru investiții și a fondurilor europene, pe care ați supervizat-o iar guvernele de marionete PSD-ALDE au executat-o!

Prin confiscarea unei bune părți din fondurile cuvenite administrațiilor locale!

Nominalizarea cu totul neprotivită a Olguței Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării se înscrie în lungul șir al demersurilor anti-dezvoltare de care Liviu Dragnea este principalul responsabil.

Toată România vede și știe acest adevăr.

Demersul Președintelui Iohannis de respingere a nominalizării Olguței Vasilescu la conducerea Ministerului Dezvoltării este deplin justificat, corect, legal și perfect constituțional.

PSD trebuie să înceteze această mascaradă a nominalizărilor total nepotrivite pentru ministere importante pe care le foloseste ca paravan pentru jocurile politice murdare din interiorul partidului și scuză pentru marile realizări ale guvernărilor lui Dragnea ! Să se ocupe serios de bugetul României de care și-a bătut joc!

Chiar nu exista in PSD un singur specialist serios, competent și capabil, care să fie nominalizat la Dezvoltare?

Nu în ultimul rând, dacă mai are o fărâmă de onoare, conștiință și luciditate politică, Lia Olguța Vasilescu trebuie să renunțe public la această nominalizare și să pună capăt circului întreținut de Liviu Dragnea.

Raluca Turcan,
Prim-vicepreședinte PNL

Niciun comentariu: