joi, 28 decembrie 2017

Proiect lege privind venitul minim garantat



Deputatul PNL Florin Roman dă un mesaj. Cei care în România au înțeles că demersul lui legislativ este pentru susținerea muncii, îi pot urmări acțiunile în continuare.


Bună ziua,

Vă mulțumesc pentru interesul dvs. față de inițiativa mea de modificare a Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat (art. 15, alin 7) prin care propun ca persoanelor apte de muncă să nu li se mai acorde ajutorul social sub formă de venit minim garantat în caz că refuză un loc de muncă.

Încurajările primite și determinarea cu care mi-ați comunicat faptul că în România trebuie susținută în primul rând munca, m-au încurajat să definitivez și să depun proiectul de lege. Proiectul, trecut deja de Senat – prima cameră sesizată, se află acum în dezbatere la Camera Deputaților și poate fi vizualizat la aici.

Fiind Deputat, voi fi cât de activ posibil în susținerea lui în comisii. Vă invit să urmăriți parcursul legislativ în Parlament al acestui proiect și, în același timp, vă cer permisiunea să vă informez și eu asupra momentelor importante din acest parcurs, cu speranța că proiectul va deveni lege într-un viitor apropiat.

Profit de ocazie pentru a vă ura Sărbători fericite și încă o dată, vă mulțumesc pentru interes. Sper ca timpul să vă permită să urmăriți și alte inițiative în care sunt implicat eu sau sunt implicați alți colegi.

Cu stimă,
Florin Roman
Deputat
Partidul Național Liberal

Niciun comentariu: