marți, 24 iulie 2018

Guvernarea dezastruoasă a fost ... realizată! Ne-am învins!

Sinistra cățărată în fotoliul de prim-ministru, Viorica Dăncilă, a citit un material care prezenta „mărețele realizări” ale guvernării PSD-ALDE cu sprijinul parlamentar al UDMR și al minorităților naționale dar și al unor independenți (unii dintre ei foști la partidele toxice!). Multe dintre cifrele prezentate de sinistra prim-ministru sunt fie scoase din burtă, fie nu au o reflectare în nivelul de trai mai bun al cetățenilor.

Și pe timpul comunismului aveam „mari realizări” în timp ce rafturile magazinelor erau goale!

Partidul Național Liberal a scos propria analiză a guvernării dezastruoase PSD-ALDE pe care o voi prezenta mai jos. Din imagine lipsește unul din artizanii „programului de guvernare”, Darius Vâlcov. Să nu îl uităm. Mai sunt personaje legate de acest „program”, nu sunt foarte vizibile, sunt însă la  fel de mincinoase când sunt întrebate de jurnaliști cu privire la contribuția lor. Datele sunt cele oficiale! Nu ca datele prezentate de Viorica Dăncilă, sinistra prim-ministru!

Să fiu foarte exact și să sprijin cât mai mult cititorul: de la preluarea guvernării în ianuarie 2017, infractorul Liviu Dragnea și complicele său Călin Anton Popescu Tăriceanu au reușit marea performanță să ducă România în jos. Au prăbușit țara, pur și simplu. La al treilea Guvern PSD-ALDE, situația este dezastruoasă. Costul vieții a crescut dramatic: inflația galopantă, serviciile publice au crescut prețurile, ratele la bănci au crescut, gazele și energia electrică au crescut dramatic, investițiile au scăzut iar economia reală este jumulită cu taxe și impozite împovărătoare pentru a permite „creșterea salariilor și pensiilor”. Din nefericire, creșterea este o frecție la picioare de lemn. Banii se duc rapid în produsele și serviciile pe care le angajăm iar primăriile inventează tot felul de obligații locale astfel încât proprietarii să plătească servicii suplimentare „obligatorii”. Calitatea serviciilor publice este execrabilă iar lipsa investițiilor în infrastructură, în special, omoară economia. Nu poți produce mai mult dacă nu ai pe unde să duci marfa la piață!














Niciun comentariu: