vineri, 17 august 2018

Mizerabilii


Probele se adună. Încet, încet, imagine cu imagine, videoclip cu videoclip.

Măcelul din seara zilei de 10 august 2018 asupra populației pașnice din Piața Victoriei a fost premeditat și pregătit din timp! Imaginile de mai sus arată premeditarea și intențiile ascunse. Jandarmii din imagine „nu mai au identitate”! Contrar tuturor convențiilor internaționale, contrar legii în vigoare. Jandarmeria a ascuns, premeditat, identitatea „bătăușilor” pentru a nu putea fi identificați! Jandarmeria a planificat teroarea, suferințele, crimele împotriva cetățenilor României!

Majoritatea victimelor acestor brute, acestor animale, o constituie persoanele care nu au puterea de a răspunde unei agresiuni fizice directe: copii (au fost copii gazați), adolescenți, femei în vârstă, bătrâni! Disproporția dintre posibilitățile fizice ale celor masacrați în Piața Victoriei și jandarmii echipați cu toate mijloacele de protecție individuală, antrenați să poarte lupte corp la corp este uriașă! Singura „vină” a celor masacrați este aceea că nu sunt de partea actualei guvernări. Iar Jandarmeria Română (îmi este greu să scriu așa ceva!) a venit în Piața Victoriei „să le bage mințile în cap”. Nici o legătură cu misiunea lor legală: asigurarea și restabilirea ordinii publice. Între ce au făcut jandarmii și prevederile legii după care ar trebui ca ei să acționeze este o prăpastie uriașă! Jandarmii și-au călcat în picioare jurământul de credință față de țară. Au devenit dușmanii poporului român. Acesta este cruntul adevăr.

Aceste imagini arată adevăratele intenții ale acestei organizații de stat care începe să capete aspecte de identitate ocultă. De la Pravoslavnicul Cucoș la mai noul Sindile Teleormăneanul suntem în fața unei grosolane simulări. Nu mai avem Jandarmeria Română! O instituție de drept public a devenit „brațul înarmat” al unui partid politic. Jandarmeria a redevenit o trupă de securitate a partidului stat. Acum, este apărătoarea urmașului PCR, PSD! Vom ajunge la o nouă revoluție? Cu 76.000 de jandarmi în țară, motivați și educați să apere PSD va fi de furcă. Înarmați și înrăiți, acești noi securiști sunt capabili de orice. Pozele confirmă. Purtătorii uniformelor de mai sus au acceptat să devină „necunoscuți” pentru victimele lor! Au acceptat să încalce legile și Constituția țării. Au acceptat să devină călăi ai propriului popor! Cu astfel de oameni nu ai cum să ajungi la pace. Pentru că vor avea grijă ca tu, cel care protestezi, să „îți găsești pacea” astfel ca el și partidul pe care îl apără cu arma în mână să nu suporte rigorile legii.

Niciun comentariu: