duminică, 12 august 2018

„Eroina” Ștefania din JanDragneria Română și poveștile de adormit copii ale acestora

Pe Facebook se face dreptate. Aflăm adevăruri pe care „hoarda” JanDragneriei Române vrea să le ascundă.

A apărut o imagine cu Ștefania, jandragnerița bătută de unii protestatari. În ținută de țestoasă, în dispozitiv, cu butelia de gaz lacrimogen-iritant la dispoziție. Unii au spus că există și o poză în care individa gaza niște „copilandri” la Antipa! De aici se poate deduce și cauza pentru care niște protestatari au vrut să îi îndoaie coastele!

Bine, mai spun unii că această poză ar fi făcută după ce a fost „maltratată”, că ea ar fi venit de la spital bine-mersi și a intrat în dispozitiv. Nu știu dacă știrea este credibilă,  dar poate fi pentru că nu știu când a avut loc incidentul. Dacă acesta a avut loc pe la orele 21.00, după știrile privind controlul spitalicesc care au determinat faptul că are doar niște vânătăi (denumite și ele doctoricește, cu prețiozitate după locul în care apar), un timp de 40-50 de minute, nu este exclus ca jandragnerița să ajungă iar în dispozitiv în jurul orelor 22.30 sau 23.00. Dotată cu butelia de gaz pentru a îndeplini ordinul de misiune să consume tot ce are Jandragneria în dotare că le iese naibii gazul iritant-lacrimogen din garanție și au dat naibii 13 mil lei degeaba! Și pentru că nu putea face ca acel coleg care a consumat butelia de gaz în sens opus față de protestatari (un gest absolut nedemn pentru un jandragnam conștiincios!), și-a consumat butelia în ochii unor copii față de care avea imaginea unei adevărate forțe a naturii.

O altă imagine care se cere analizată. Ce avem noi aici? Păi, nici mai mult și nici mai puțin decât un „ultras” din mijlocul protestatarilor care poartă o discuție civilizată cu un jandarm care, nu este exclus, are rolul să intermedieze liniștea și pacea planetară cu ceilalți protestatari. Probabil că „ultrasul” avea aceeași misiune, că de aceea avea fața acoperită!

Ca un făcut, multe alte imagini arată astfel de colaboratori ai JanDragneriei agitând spiritele, făcând gesturi obscene către jandragni, aruncând în ei cu „peturi” (să nu le provoace naibii răni grave), ba chiar și cu „borne din plastic” aduse de jandragni pentru delimitarea spațiului de protest. Bine, au primit și ei niște jeturi în ochi dar, aici am eu o bănuială, fie erau buteliile lor pline cu apă sub presiune fie substanțele iritant-lacrimogene au ieșit din garanție și aveau același efect ca apa. Este o întrebare pentru mine dar, nefiind de specialitate, las cercetătorii să găsească explicația. Pentru că este foarte curios cum alți jandarmi au îndreptat jeturile către protestatarii „civili” iar ăia ua simțit cum le ia corpul foc până în stomac (după cum descriu mai mulți senzația avută după ce au primit în plină față jeturile de lichid toxic!). Treaba asta a Jandragneriei aduce puțin cu gazările din Siria, ale lui Assad, doar că în speranța șefilor Jandragneriei stă garanția că mafioții de la care au cumpărat au spus că lichidele sunt neletale. Chiar dacă și după 3 zile oamenii se plâng de tulburări grave de sănătate. Nu vreau să iert. Una este să faci un nor de gaze care să alunge protestatarii turbulenți, alta este să le dai lichidul toxic direct în figură. Efectele nocive se multiplică și pot apare alte probleme de sănătate la victimele agresiunilor gratuite de jandragnilor iresponsabili.

O rapidistă a aflat că cei din galeria echipei de fotbal Rapid București au fost năimiți să provoace tulburări pentru 100 de lei de persoană. Femeia este nemulțumită.

Alte informații vorbesc și despre ultrașii de la alte echipe de fotbal. Nu doar aceia au fost în piață pentru a asigura alibiul Jandragneriei pentru folosirea disproporționată a forței.

Se pare că aranjamentele ante-protest au fost făcute cu atenție. În imaginea de jos apar „gardienii lui Dragnea”, infractorul, cei care au înlocuit protecția asigurată de SPP. Respectivii „gardieni”, asigurați de Codrin Ștefănescu au apărut mai peste tot. Față de ofițerii SPP ei nu trec în catastife misiunile îndeplinite alături de infractorul Liviu Dragnea. De aceea sunt preferați! Infractorul Dragnea știe că dacă nu vrea să aibă soarta lui Gabriel Oprea, cel care este „dat în gât” de catastifele MAI, trebuie să scape de protectorii de stat care sunt cam birocratici, pentru că trebuie să justifice fondurile cheltuite din banii țării pentru protecția infractorului.

Pentru că sunt pe blog, pentru că știrile despre evenimentele teribile din 10 august 2018 din Piața Victoriei au înconjurat mapamondul, pentru că toate declarațiile infractorului Dragnea și ale miniștrilor lui sunt falsuri ordinare, contrazise inclusiv de jurnaliștii străini agresați, în mod gratuit, pur și simplu, de bandiții purtători ai uniformei de jandarm, mă opresc aici. Ne întâlnim pe Facebook, pe grupul Tomberonul unde postez mai mult.


Niciun comentariu: