vineri, 17 august 2018

Contramanifestația Jandarmeriei PSD. Dă-i mă, să'i piară cheful de proteste!


Chiar dacă la început am bănuit că intervenția Jandarmeriei sau mai corect ar trebui să îi spunem „Jandragneriei” este una politică nu am crezut că va merge atât de departe. După ce am citi despre dotarea lor și am văzut pozele, am ajuns la concluzia că pregătirea Jandragneriei pentru ziua de 10 august a fost una specială. Vorba aia, ca la carte. Iar la „carte” spune că trupa va fi echipată potrivit cu misiunea pe care urmează să o ducă la îndeplinire. Așa spune cartea aia a militarilor. La fel cum cartea expediționarilor spune că membrii expediției care merg la munte se dotează și „înarmează” cu instrumente de escaladă a muntelui și de supraviețuirii pe munte în condițiile extreme ale mediului montan, cum membrii expediției în peșteri se dotează și „înarmează” cu instrumente pentru asigurarea supraviețuirii în peșteri, cum membrii expedițiilor marine se dotează și înarmează pentru explorarea spațiilor marine la fel jandarmii din București au fost dotați și înarmați pentru scopul ce urma să îl îndeplinească: împiedicarea agresiunii asupra Guvernului și a tentativei de a dărâma Guvernul prin violență. Ipoteza a fost falsă, a fost o ipoteză politică a PSD iar toată adunătura de politicieni care formează PSD și aliații lor susțin și astăzi, după o săptămână de la tragicele evenimente din 10 august 2018 această ipoteză. Sunt disperați să o susțină pentru că de se va constata că protestatarii nu au fost organizați în vederea atingerii unui scop politic imediat, intervenția Jandarmeriei devine crimă împotriva propriului popor!

Foarte multe informații descalifică acțiunea Jandarmeriei ca una specifică de ordine publică. Jandarmeria a devenit „brațul înarmat al PSD-ALDE”, desfășurând o acțiune politică, violentă, împotriva cetățenilor care se opun unei guvernări dezonorante și nocive.

Suntem în fața unei simulări ordinare. Echipată și dotată ca pentru intervenția asupra unui grup terorist, Jandarmeria a folosit armamentul din dotare pentru distrugerea vieții opozanților regimului politic la putere. Jandarmeria a acționat pentru distrugerea vieții celor care critică PSD! Acesta este adevărul. Nu altul.

Foarte multe videoclipuri au devenit disponibile, cu toate obstacolele care au apărut, din senin, în folosirea internetului, în folosirea rețelelor de socializare, în baza de imagini a Google (culmea, scrii proteste și apar imagini cu Jandarmeria care primește onoruri și aplauze!). O imagine de ansamblu ne arată că Jandarmeria a organizat, de fapt, o contra-manifestație împotriva opozanților regimului PSD corupt și anti-democratic.

Propaganda mincinoasă a PSD, iar aici introduc și propaganda mincinoasă a Jandarmeriei, caută să acopere adevărul. Foarte multe postări care prezintă situația corectă din Piața Victoriei au devenit indisponibile. De ce? Cine le șterge? Inclusiv postări proprii! Le găsești în memoria calculatorului dar pe rețelele de socializare nu mai sunt disponibile. Cine a intervenit de la Guvern pentru ștergerea lor? Am ajuns la în Iran sau Turcia să fie interzise de Guvern legăturile pe internet? Ce urmează?

Sunt suficiente declarații care confirmă premeditarea actului politic pro-PSD și ALDE a structurilor Jandarmeriei care au acționat în București, nu doar în Piața Victoriei:

- au adus jandarmii de la Craiova doar cu scopul de a bate populația din București!

- la pregătirea personalului care urma să participe în piață la represiune, lozinca cea mai uzitată a fost „de cât să plângă mă-ta mai bine să plângă mă-sa”!

- din video-clipuri apr expresii de genul „dă-i mă, să-i piară cheful de proteste”!

Indiferent ce spun șefii Jandarmeriei, jandarmii din dispozitiv, agitați, stresați de cererile șefilor și ale liderilor politici din Guvern, au scos la iveală adevăratul motiv al intervenției. Să le piară cheful să mai protesteze!

Suntem în fața celei mai odioase acțiuni politice a PSD. Se pune problema existenței acestei instituții a statului, Jandarmeria. Este o problemă de logică administrativă. Jandarmeria avea , cu aproape 18 ani în urmă, în jur de 30.000 de oameni ca efectiv. Guvernările PSD sau sub influența PSD au crescut efectivele de jandarmi la 76.000 de oameni! Mai mari decât efectivele Forțelor Armate ale României!

Cu ce scop? Nu cumva PSD și-a pregătit „brațul înarmat” pentru a „recuceri țara” confiscată de corporatiști și „necredincioși”? Nivelul de ipocrizie a Jandarmeriei a fost maxim când fostul lor șef interimar s-a înconjurat de icoane pentru a induce ideea că ei, Jandarmii, au susținere divină pentru măcelul provocat în Piața Victoriei în 10 august 2018.


Jandarmeria trebuie reorganizată și reechilibrată. Este inadmisibil să ai o armată politică a PSD plătită de stat, indiferent de regimul politic aflat, temporar, la putere. Revenirea Jandarmeriei la efective strict necesare pentru îndeplinirea unor misiuni specifice este obligatorie. Mai ales că la nivelu tuturor localităților, PSD și-a format o a doua forță militarizată, poliția locală, care are legături cu acțiunea polițienească legală în regim preferențial. După cum vrea mușchii primarului.

Jandarmeria este vinovată de atrocitățile comise în Piața Victoriei. Iertarea Jandarmeriei pentru ce a făcut echivalează cu permanentizarea PSD la conducerea țării. Înseamnă revenirea la regimul dărâmat în 1989!

Niciun comentariu: