vineri, 24 august 2018

O nouă minciună a Guvernului incompetent Dăncilă

"Iată o nouă minciună marca PSD și o nouă minciună a Guvernului incompetent Dăncilă

Nu-mi place să repet aceste lucruri. Guvernul îi minte pe români. Guvernul poată să facă rectificare bugetară cu excepția zonei de securitate naționala. 

Citesc la gazetă că nu poate să dea pensii sau salarii, bani la școli - este o mare mare minciună. 

Guvernul poate să facă rectificare pe sănătate, educație, pensii, salarii, pe agricultură, aici se prefigurează o catastrofă națională, însă văd că nu îi preocupă această chestiune"

Reacția Președintelui este normală. Nu este problema acuzațiilor care i se aduc de incompetenta Dăncilă și toți mafioții din PSD și ALDE care sprijină acest Guvern devenit deja ilegitim (este legal constituit însă nu îl mai dorește poporul!) este problema lipsei fondurilor pentru asigurarea salariilor celor din administrația publică și a pensiilor tuturor pensionarilor din România, este în pericol asigurarea cheltuielilor curente ale autorităților locale și centrale, este vorba despre plata angajamentelor internaționale (la scadență!) pe care România le are. De aceea spune Președintele că se prefigurează o catastrofă națională.

Un prieten a atras atenția că bugetul guvernului Dăncilă a fost aprobat pentru un an de zile. Ca atare, sumele de bani pentru plata salariilor și pensiilor ar trebui să existe în buget. Rectificarea bugetară nu poate avea rostul să ducă bani în acest domeniu. Dacă însă asta se urmărește, atunci avem proba, concludentă, a proastei guvernări. Fără nici un fel de discuție.

Niciun comentariu: