vineri, 24 august 2018

Prostia PSD ... se plătește! Din banii noștri, desigur

Iau de la HotNews. Că așa vreau eu. Pentru că la Agerpres, acolo unde ar trebui să vedem știrile știri și nu omisiuni cu dedicație nu vezi ceva serios. PSD a corupt și agenția națională de presă. Bine, nu a ajuns ca Antena 3 sau România Tv, încă!

Prostia se plătește. Scump. Ia uite ce spune Editura Ministerului Educației, fără să le crape obrazul de rușine!
Editura Ministerului Educației anunță că își corectează manualele cu ajutorul publicului, dar numai pe varianta digitală, pentru că manualele au fost deja printate.
"Există deja tipărite 1.600.000 de exemplare pentru clasa a VI-a", iar conducerea Ministerului Educației Naționale "își exprimă încrederea că erorile regretabile, de tipul celor din manualul de Geografie, nu sunt recurente", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Editurii Didactice.
Greșeli din manualul de geografie. Foto: Hotnews

Ce fel de specialiști are Ministerul Educației? Cum a putut trece porcăria asta de specialiștii care au dat „bun de tipar”? De unde dracu au adus „specialiștii” care au creat hărțile? Dacă acest minister și tot ce mișcă în jurul lui pe partea de resursă umană are ca bază de selecție rudele apropiate, alte neamuri, vecinii, cunoștințele și membrii de partid ai PSD și ALDE, atunci treaba este clară. Vom avea mai multe promoții de idioți după chipul și asemănarea PSD și ALDE. Este inadmisibil să apreciezi un răspuns năucitor ca acesta: "Există deja tipărite 1.600.000 de exemplare pentru clasa a VI-a"!

S-au plătit 1.600.000 de rebuturi care sunt lăsate să își producă efectele nocive în educația copiilor pentru că idioții din Ministerul Educației nu vor să repare imensa prostie comisă de un lanț întreg de idioți cu drept de semnătură. Nu vor să impute idioților pagubele? De ce? Cercetare administrativă, alegerea unui manual corect, cât de cât, sub aspect științific și reeditarea manualului. Vinovații pentru acest rebut imputați. Dar teamă îmi este că soția sau soțul semnează decizia de imputare iar consortul, fiul, fiica, vărul, nepotul, vecinul etc. trebuie să o achite! Păi, nu se face. Așa că distrug știința de carte a copiilor și aruncă cu banii pe apa sâmbetei, bani luați prin taxe și impozite de la cetățeni.

Alt răspuns idiot: corecturile se vor face doar pe partea digitală. De parcă peste 50% dintre elevii clasei a VI stau la clasă conectați la internet! Cretinilor! Nici profesorii voștri nu stau pe internet. Unii nici nu știu să folosească internetul! Ce mare scofală faceți că veți corecta varianta digitală? Nici una. Copiii tot cu cartea printată vor lucra. Iar niște profesori de geografie la fel de idioți ca cei care au scris manualul vor da note proaste acelor copii care vor spune că acolo unde manualul spune că este Marea Moartă este fapt Marea Roșie! Că acolo unde geografii ministerului spun că este „Asuncion” este de fapt „St Helena, Ascension și Tristan da Cuhna”. Chiar sunt curios cum au botezat orașul Asuncion din Paraguai.

Opoziția s-a opus manevrei „editurii unice” și „manualului unic”. A avut dreptate. Nu poți lăsa pe mâna idioților educația. Nu poți depăși nivelul de idioțenie al creatorilor manualelor proaste!

Actualizare:


Niciun comentariu: