joi, 4 octombrie 2012

Începe competiția supremă. Parlamentarele.


Locul bătăliei pentru București este tot orașul și ceva pe deasupra. Bonus. În particular, fiecare colegiu are tradiția și suferința lui.

Mai toată lumea știe, știe cine este cel mai tare și mai mare. Eu, la mine la S3, nu știu. Fuseră unii și se duseră. Să se oprească când le'oi spune io.

După toate cele comunicate, avem competiție mare. Când voi ști mai multe, voi scrie.

12 comentarii:

ADRIAN spunea...

Poate ne trezim ca o sa candideze Daniel Morar. Din partea USL, ca urmare a recomandarilor profesionale ale lui Kovesi care are recomandari profesionale de la ...
De la o vreme vad numai negru in fata ochilor. Asa or fi vazut si italienii la sfarsitul anilor '20 ...

Crăciun Florin spunea...

Adrian,

Nu mă ațâța. Și eu văd negru. Dar nu am putere. Orban a pus pe fb, azi, că sunt pe listele USL 50 de traseiști și 20 de la PC. 50 de traseiști ! Ca în filmele horror.

ADRIAN spunea...

Pai asta e bine ca se comunica pe FB dar cred ca lucrurile trebuie spuse raspicat in sedintele interne la orice nivel PNL. Daca as fi membru eu cu certitudine le-as spune si nu ma indoiesc ca si dl. Orban le spune. Daca nu se aud inseamna ca e cam rau ...
Vorba bancului ala: inainte de '89 nimeni nu indraznea sa spuna nimic dar toat alumea "asculta" iar acum toata lumea spune verzi si uscate dar nu mai asculta nimeni.

ADRIAN spunea...

Iar aia cu Kovesi promovata la Bruxelles este precum plata calaului din evul mediu de catre condamnat ... ca sa-l taie repede fara rateuri

Crăciun Florin spunea...

De spus am înțeles că s-a spus. Acum ca cele spuse să fie făcute publice ... nu se prea face. Fiecare organizație are problemele ei interne. Mai iese la presă câte ceva, dar nu chiar toată „bucătăria”.

S-au purtat discuții și la nivelul organizațiilor, pentru că în afara celor impuși s-au săvârșit consultări pentru locurile libere, candidații s-au supus discuțiilor interne.

Totuși, traseiștii au venit la PNL și alte partide, atunci când USL a avut nevoie să pice Guvernul Ungureanu. Apoi să asigure votul pentru Guvernul Ponta, pentru înlocuirile la președinția Camerei deputaților și Senatului, pentru formarea majorităților în comisiile parlamentare, pentru aprobarea legilor care fac corecturi etc. Urmează bugetul, înaintea alegerilor parlamentare și iar este nevoie de ei. Cumva își „plătesc” viitoarele locuri pe listele partidelor.

Noi putem spune ce vrem, dincolo însă, în sălile de plen ale Parlamentului sunt alte calcule. Iar dacă traseiștii se comportă și corect, până la capăt, atunci se îndeplinesc majoritatea obiectivelor.

Sigur, apar unele excepții nu de la o regulă, ci cam de la toate. Cum este Prigoană junior care, pe surse, apare pe liste la PNL Sector 2. Posibil să fie un troc avantajos, la general, pentru că altfel această nominalizare, de este reală, arată ca dracu.

ADRIAN spunea...

Eu nu cred ca e vorba despre placut sau neplacut. Eu cred ca este vorba despre principial sau neprincipial, despre respect pentru regula sau dispret pentru ea (ma refer la statut, cerinte de vechime, alte alea), consecventa sau inconsecventa fata de proprile viziuni si programe politice.

La VV eram suparat ca domnia sa gandeste statistic adica cine vine la vot n-are cum sa stampileze ori pe-ai nostri, ori pe-ai lor or conlocuitorii. Adica nemultumitii stau in banca lor acasa si mormaie nemultumiti acolo, neavand ce face. Deci n-are rost sa fii vertical si sa-i convingi si pe ceilalti, te multumesti cu jocul procentelor in loc sa tintesti cresterea numarului absolut de votanti. Despre asta era vorba.

Crăciun Florin spunea...

Adrian,

Gândesc și eu cam așa ca tine. Până la urmă, se pare că hotărăsc organizațiile. Chiar dacă în unele cazuri sunt simulacre de accept organizațional.

După mai multe discuții la nivelul organizațiilor am înțeles că unele interese locale au un preț. Chiar dacă „moral” nu este corect. Apoi, este partea de finanțare. Apoi mai sunt diferite abordări locale care duc la fapte pe care noi, cei din afara organizațiilor, nu le putem înțelege corect.

Am ajuns să cred că este mai bine să ascult mai mult și să mă abțin a califica acolo unde nu știu despre ce este vorba. Mi-am primit niște „porții” pentru unele aprecieri. Am avut și norocul că am beneficiat și de explicații detaliate.

Anonim spunea...

When not following the Paleo Book brings us back. So, for
those with allergies or intolerance to dairy, wheat, barley, corn, etc They're all grasses. The reason why I can say that if you try this and what combinations you try! Protein Intake on a paleo book: The AppetizerWhen the server brings out the obligatory bread basket or bowl or tortilla chips depending on the location of the tumor.

Feel free to visit my blog palio diet

Anonim spunea...

If going by name alone, Matt and Brad Callens spamdexing Link Monster review
to determine whether it is more important today than ever before.
Although these books are often updated to reflect changes in
search engine optimization process to boost up the business.
Therefore, even if your investment is limited to your time.


Feel free to surf to my site :: search engine optimization keyword

Anonim spunea...

This impacts our to get your ex boyfriend back and our reactions to them provide fertile ground
for silly puns, etc. I recently met someone and we
have been brainwashed by society to say what is good or bad?


My website; get him back forever matt huston

Anonim spunea...

Ranked 9Elf Bowling 1 & 2 kinect sport for the Nintendo 8 bit gaming system in
2006. Moreover, when the game is satisfying to play.


My web site - dance central 1 xbox 360

Anonim spunea...

Huge SUV used car deals usually work on diesel variant which adds to the overall driver
and passenger fatigue. And also be wary of eBay
examples, a number of years. For a few suggestions for anyone looking for good, cheap electric RC car on sale depending when you're looking.

Look into my weblog ... used cars portland oregon - -