miercuri, 12 iunie 2013

Băsescu la Bratislava. O activitate degeaba.

Agerpres. Băsescu participă la summit-ul șefilor de stat din Europa Centrală. State membre și state nemembre ale UE. Tema: "Strategia creşterii pentru redresare după criză".


În mintea mea, Băsescu este politicianul specializat în provocarea și promovarea crizelor. Acum merge să socializeze cu șefii de stat și de guvern ai altor țări unde va trebui să arate cum face România să crească după ce el a provocat criza în țară. Adică, să promoveze programul USL. Sau va profita de prilej pentru a arăta că el are o altă viziune asupra creșterii pentru redresare după criză ? Le va spune „colegilor” ce supărări are el cu privire la USL, Crin Antonescu și Victor Ponta ? Va bate câmpii ? Dacă are de gând să bată câmpii, de ce merge acolo ?

Băsescu nu este credibil. Dacă avea minte, ar fi lăsat locul lui Victor Ponta să arate ce face România, pentru că Victor Ponta este responsabilul cu programul de creștere economică pentru redresare, Victor Ponta este cel care are obligația de a scoate pe români și România din criza provocată și promovată de Traian Băsescu și gașca de incompetenți ai PDL și UDMR care au guvernat până în primăvara lui 2012.

Niciun comentariu: