luni, 10 aprilie 2017

Judecătorii au respins toate cererile avocaților infractorului Dragnea !

Infractorul Dragnea la ICCJ
Agerpres. Judecătorii ICCJ, în complet de 5 (cinci), au respins toate cererile avocaților infractorului Dragnea la contestația la executare depusă de acesta în dosarul „Referendumul”. Vor pronunța o decizie pe data de 24 aprilie.

Ce decizie vor lua ?

Infractorul Liviu Dragnea a „pedalat” pe ideea că sentința lui nu mai este valabilă deoarece de la pronunțarea ei și până la data apariției motivării ei doi dintre judecători s-au pensionat așa că sentința nu mai este valabilă.

Procurorul a cerut respingerea pretențiilor dar și a „probelor” depuse de avocați. Cât privește termenul de 30 de zile în care sentința trebuia motivată, procurorul a cerut instanței să constate că are caracter de recomandare (nu există sancțiune pentru depășirea termenului !).

Infractorul Dragnea cere ca sentința să fie desființată pentru că nu a primit motivarea în termenul de 30 de zile ! Absurd ! Sentința este una, motivarea este altceva.

Iau ca o etapă acest eveniment. Infractorul Liviu Dragnea rămâne cu statutul de infractor. Mai are statutul de „inculpat”, „anticamera” sub aspect juridic pentru statutul de „infractor”, în alt dosar aflat la ICCJ.

Decizia judecătorilor este importantă. Gargara cu pioneze a infractorului Liviu Dragnea, a avocaților lui sau a susținătorilor lui cu folosirea intensivă a lui „dacă și cu parcă” devine pierdere de vreme.


Un comentariu:

Costel US spunea...

Dar adevărații infractori cand vor fi judecăți? Ma refer la Băsescu,Romania,Blaga,etcomp