joi, 13 aprilie 2017

Suedia și terorismul. Unele știri provoacă ... dureri de cap

AgerpresSuedia are în vedere înăsprirea legislației antiteroriste, după atentatul de la Stockholm

Citesc titlul și, normal, vreau să văd cum. Citesc conținutul și mă iau cu mâinile de cap.

Până acum, Suedia nu a condamnat apartenența la o organizație teroristă a unei persoane pentru că „intra în conflict cu legea privind libertatea de asociere” ! Ce ?!

Să nu ne mire de ce o mare parte dintre imigranții din Siria, Irak și alte state în care islamul radical își face de cap au ales să meargă în Suedia ! Suedia le asigura „teroriștilor” libertatea de asociere. Ca să vezi !

Norvegia condamnă, din 2013, apartenența la o organizație teroristă cu 6 ani de închisoare. Germania a recunoscut, după niște ani și multe tragedii, că teroriștii s-au folosit de imigrația din anii precedenți pentru a intra în Uniunea Europeană. La mini-summit-ul statelor europene, încheiat de curând, Grecia, Italia, Franța, Portugalia, Malta au considerat că statele nordice ale Uniunii Europene trebuie să plătească prețul corect al imigrației. Germania și Suedia fiind principalele „beneficiare” ale imigrației, principalele state care au încurajat imigrația.

Ei bine, se pare că imigrația își arată roadele. În Germania și în Suedia. Dar toate statele membre ale Uniunii Europene sunt în pericol. Pentru că imigranții adepți ai organizațiilor teroriste pot pleca lejer, cu un pașaport temporar sau orice alt document în alte state europene unde să își pună în aplicare intențiile teroriste.
Ministrul justiției Morgan Johansson a cerut unui judecător al Curții Supreme să analizeze posibilitatea modificării legii în materie. Demersul judecătorului se va finaliza până la 15 decembrie, ceea ce va lăsa timp suficient pentru ca schimbarea legislativă să aibă loc în mandatul guvernului actual, care se va încheia la jumătatea lui 2018.
Până când în Suedia se va trece la identificarea adepților organizațiilor teroriste mai avem de așteptat. Apoi, chiar dacă vor avea o lege, mai avem de așteptat până când ea își va produce efectele. Eventualii teroriști din Suedia au tot timpul să dispară, cum au dispărut în Germania. Germania care recunoaște că ar fi pe teritoriul ei peste 1000 de persoane veniți cu imigrația și care ar aparține de organizații teroriste islamice ! Iar asta este ce spun ei ! Ce nu spun, oare câte zerouri ar avea prima cifră ?

Pentru organizațiile teroriste se pare că Suedia este raiul.

Niciun comentariu: