sâmbătă, 23 decembrie 2017

Delirium tremens? Ia treci tu în „Tomberon”


După 2014 am observat că a existat un moment - şi cred că acesta s-a consumat cu începere de anul trecut şi anul acesta - în care serviciile s-au retras, cel puţin acestea au fost luările de poziţii publice, din câmpul tactic, dar au rămas ceilalţi doi actori: preşedintele şi procuratura, care doresc să perpetueze acest sistem bazat pe funcţia represivă a statului, caracteristică perioadei comuniste

Iohannis este comunist în fibra lui cea mai puternică. El nu înţelege că esenţa statului democratic este bazată pe respectul pentru drepturile şi libertăţile fundamentale. Nu mai vorbesc despre desconsiderarea prezumţiei de nevinovăţie şi de celelalte lucruri. Adică în momentul în care o ţară întreagă vede că justiţia funcţionează defectuos, că sunt grave abuzuri, tu, ca preşedinte, să patronezi lucrul ăsta, înseamnă că ai un interes direct şi interesul lui este acela de a-şi perpetua poziţia eventual şi în viitor, bazându-se pe aceleaşi instrumente care l-au ajutat să ajungă la putere”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat dacă rezultatul alegerilor din 2014, câştigarea alegerilor de către Klaus Iohannis nu ar fi fost posibilă fără acest ajutor, şeful Senatului a răspuns: „sunt convins”.

O țară întreagă vede! Măi omule! Nu cumva faci o gravă eroare? După câte se vede, „țara aia întreagă” pe care o vezi tu are un număr infim de membri. Mai mult, cei care sunt împotriva aprecierii tale sunt aproape 50% din populația cu drept de vot a țării! Iar tu și „haiducii” de la PSD nu depășiți 20% din populația cu drept de vot a țării! Mai văd și faptul că o parte dintre votanții voștri, votanții PSD și ALDE, nu sunt de acord cu tine, ba chiar laudă prestația președintelui Klaus Iohannis.

Tăricene ai dat-o de gard. Tu poți spune orice. Prost este cel care îți apreciază alegațiile. Nu cred că o țară poate avea atât de mulți proști încât părerea ta să devină adevăr!

Niciun comentariu: