marți, 5 decembrie 2017

Pentru a treia oară, coaliția PSD-ALDE-UDMR refuză PNL moțiunea simplă pe energie

Nici a treia oară nu a fost cu noroc. Moțiunea simplă a PNL pe energie „România în Beznă! PSD și ALDE Fură Curent!” a fost „restituită inițiatorilor” după cum scrie la „Ordinea de zi pentru ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților din 7 noiembrie 2017 ora 15.00”. Legătura aici.

Motivul: se cere demisia ministrului energiei!

O moțiune simplă nu are puterea de a demite un ministru și ca atare, cât timp există această cerere în textul moțiunii PNL, puterea toxică PSD-ALDE-UDMR nici nu vrea să audă de aprobarea introducerii ei în procedura de dezbatere parlamentară.

Este a treia oară! Pe 7 noiembrie a fost o respingere, pe 20 noiembrie a fost a doua respingere iar acum pe 5 decembrie este a treia.

De ce? Ar fi o explicație ce ține de imaginea ALDE, partidul care dă pe ministrul Toma-Florin Petcu, șeful ALDE Giurgiu. O dezbatere parlamentară pe baza moțiunii PNL „România în Beznă! PSD și ALDE Fură Curent!” ar ajunge în fața alegătorilor care urmăresc evenimentele și s-ar cunoaște adevărul despre dezastrul din acest minister.

Unde are ca secretari de stat pe avocatul Iulian-Robert Tudorache, care este, la rândul lui, șeful ALDE la Pitești cu un master în management financiar-bancar, un apropiat al lui Andrei Gerea, pe Doru Vișan,  cu activitate în domeniul energiei, inginer electrotehnist și pe Andrei Petrișor Maioreanu specialist în exploatări miniere dar trecut și pe la hidro, vice-președinte PSD Gorj.

Echipa politică de la conducerea ministerului trebuie protejată. Este echipa ALDE iar popularizarea unei moțiuni simple care să prezinte dezastrul provocat de „specialiștii” ALDE în domeniul energiei ar scade sever popularitatea partidulețului balama la ușa PSD. Este un joc periculos al alianței toxice. Pentru că domeniul energiei, politicile în domeniul energiei pot condamna o țară la înapoiere!


Niciun comentariu: