luni, 7 mai 2012

Dezinformați, denigrați, prostiți

PDL a trecut la atac dur. Poate greșesc. Nu PDL ci aripa „liberală” a PDL condusă de Stolojan-Stoica-Flutur-Udrea-Preda-Macovei-Traian Răzvan Ungureanu-Voinescu-Ștefan-Țurcanu ... devotată lui Traian Băsescu. În „Capital” apare o dezvoltare amplă a socialismului USL prin intermediul programului de guvernare propus. Normal, PNL este catalogat ca fiind format din „pseudo-liberali”. Miniștrii PNL din viitorul Cabinet Ponta sunt denigrați fără menajamente: „De cealaltă parte, deşi egali ca număr, miniştrii liberali sunt ori lipsiţi de anvergura necesară impunerii unei direcţii, ori departe de idealurile de dreapta ale partidului”.

Normal, în fițuica băsesciană, sunt lăudate „eforturile” succesivelor guvernări PDL pentru binele național.

Nu mă miră. Capital este o publicație care tratează superficial problemele economice. Impresia mea este că indivizii adunați aici judecă economia doar după impresiile unora și altora, fără legătură cu societatea.

Nu știu câți cititori mai are această fițuică, apărută cu mari speranțe la un moment dat și căzută rapid în can-can-uri politico-economice. Este însă unul din ziarele care practică curvăsăria politicianistă.

Niciun comentariu: