sâmbătă, 12 mai 2012

Un portocaliu pur-sânge. Hoț, arogant, lacom ...

Cătălin Lucian Iliescu este candidatul PDL pentru Sectorul 2. Adversarul lui Onțanu. În prezent, Manager al Sălii Mari a Palatului. Prin deturnare de fonduri își face campanie electorală. Presa a fost pe fază și a semnalat conflictul deschis între derbedeul portocaliu și Mircea Diaconu, ministrul culturii care a descoperit tâlhăria. Evenimentul Zilei, la fel ca și alte mijloace media preia subiectul de pe postura susținătorului candidatului hoț și arogant.

"Incompatibilul Mircea Diaconu, membru al PNL, numit ministru al Culturii în deja compromisul Guvern Ponta m-a somat să-mi dau demisia din funcţia de manager al Sălii Mari a Palatului deşi eu ocup această funcţie prin concurs şi nu în urma unei numiri politice. În caz contrar, m-a ameninţat că mă demite el. El, urmăritul penal"


"Urmăritul penal nu mi-a reproşat absolut nimic, profesional. Singura lui preocupare faţă de mine o reprezintă apartenenţa mea la Partidul Democrat Liberal. Îi reamintesc acestui membru al deja compromisului Guvern Ponta faptul că, dacă cineva ar trebui să-şi dea demisia, acela ar fi chiar el însuşi! Motivele sunt clare: personajul este urmărit penal şi se află în proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru conflict de interese. Cauza: personajul şi-a numit soţia în funcţia de regizor la teatrul pe care el îl conducea. Acest membru al PNL este şi incompatibil deoarece a deţinut, simultan, calitatea de senator şi funcţia de director de teatru. Mircea Diaconu este clona perfectă a şefului lui de partid, Crin Antonescu. Singura lui preocupare, ca ministru, este să pună în practică celebra expresie a acestuia: când vom veni noi la putere, vom da afară şi femeile de serviciu"


"Îl anunţ public pe acest urmărit penal că nu îmi voi da demisia doar pentru că el este dornic să intre în graţiile lui Crin Antonescu prin aplicarea doctrinei PCR, actualmente PNL: cine nu este cu noi, este împotriva noastră".

Cele de mai sus sunt declarațiile portocaliului „competent”, hoț și arogant. Mircea Diaconu a răspuns clar și la obiect:


"Sala Palatului este o instituţie publică de cultură. El îşi face campanie electorală prin intermediul instituţiei. A tipărit pe banii instituţiei - o instituţie publică de cultură - pliante pe care le împrăştie peste tot"


El a precizat că pe o parte a unui astfel de pliant este promovată activitatea Sălii Palatului, iar pe cealaltă se promovează Cătălin Lucian Iliescu în postura de candidat al PDL la Primăria sectorului 2”.

Mai mult decât clar. Clară este și reacția portocaliului, în stilul bine cunoscut al băsescienilor: hoțul strigă hoții.

Nu știu ce va fi la Sectorul 2. Înclin să cred că lupta se va duce între USL și UNPR. Deși, ca să fiu sincer, nu știu de se va duce o luptă. Între doi PSD-iști ...

Sunt curios cum se va sfârși controlul declanșat de Corpul de control al ministerului la Sala Mare a Palatului. Îmi doresc să văd o sesizare a parchetului pentru deturnare de fonduri. Dacă există acele pliante și dacă banii pentru ele au fost plătiți din bugetul instituției, deturnarea de fonduri este dovedită.

2 comentarii:

ADRIAN spunea...

eu sper sa-l dovedeasca pe asta ca prea marlan tupeist pare din declaratia lui portocalie. am intrat si eu pe articolul din trompeta carpatilor EVZ ... mama cate capuse portocalii apar la astfel de articole. ce aparat propagandistic de tip latrinar pot sa aiba incat sa dea impresia ca sunt multi si foarte multi ...
Dar mi-a placut afirmatia individului ca a adus Sala Palatului in circuitul international :))) Si ca a facut investitii de parca ar scoate de la el din buzunar si nu dintr-un buget pe care i-l aproba si i-l da MCPN ...

Crăciun Florin spunea...

Adrian,

Tupeu specific portocalezilor. Este aberant în declarații.