miercuri, 8 iulie 2009

Se implica Basescu ?

Citind eu, linistit, pe blogul lui Tolontan cum mai decurg audierile dau de informatia ca pesurse.ro tocmai ce il surprinse pe avocatul lui Basescu in sala de audieri a Comisiei Ridzi.

Fug la site. Imaginea de mai jos este edificatoare. Omul, constiincios, membru al BEC din partea PD-L, are sarcina de a pregati apararea, daca o fi sa fie. Clar. Basescu se implica. Dar de cand este avocatul respectiv prezent la interogatorii ? Azi l-au vazut. Dar ieri, alataieri ... Cititi mai mult la pesurse.ro.

2 comentarii:

Deceneu spunea...

Se pare ca-i implicat
Banii otraviti - ZIUA
InvestigaTiile jurnalistilor de la "Gazeta Sporturilor" au ajuns in tipografia Kruger Brent de pe soseaua Prelungirea Ghencea. Si ce s-a aflat? Ca Artisan, una dintre cele doua firme de apartament -...
a facut o comanda - platind, fireste, si contravaloarea - pentru pliante, afise si calendare electorale. Servind astfel, pe bani publici, interesele personale ale unor politicieni.

Crăciun Florin spunea...

O sa ma uit si la "Ziua". Informatia o stiam de la Tolontan, pusa pe blogul lui in timp ce era la audierile Comisiei. Si in seara asta, la Realitatea TV, la emisiunea lui Ursu, a afirmat ca tipografia a facut si calendare electorale pentru EBA insa nu leaga plata lor de banii MTS. Cine stie. O alta investigatie va aduce mai multe amanunte.