joi, 16 iulie 2009

Crima organizata cu PD-L in varf de bat.

Socant. Pe blogul lui Tolontan troneaza, cu aplomb basescian si nesimtire pedelista stirea bomba. La MTS-ul ridzesc se organizase o banda pedelista pentru fraudarea bugetului de stat in interesul PD-L ! Scarbos.

Cititi aici si va cruciti. Falsificare de documente, Ridzi printre capii organizatiei, spaima unuia dintre autorii delapidarii care ii spune Ridzi-poancei "Doamna m-au prins" ! Se schimba total aspectul jocului iar apararile planificate propagandistic de PD-L cu deja celebrul SMS dat pedelistilor privind intoxicarea politica pe care trebuiau sa o faca peste tot, in toate declaratiile, pe toate canalele devin inutile. Pedeleii sunt in corzi. Cei ce stiau de manarie vor fi spijiniti de procurorii Romaniei sa spuna adevarul daca, numai daca, nu au primit porunci cotroceniste contrare. Ceilalti vor guita pe la Tv-uri aria neputintei cersind mila de la vajnicii lor sustinatori.

Pun mai jos, cu copy-paste, cateva pasaje din articolul lui Tolontan.

“A tras de timp”
Partidul susţine că a convenit cu Ridzi să plece încă din primele zile, dar a aşteptat un moment, “ca să nu dăm senzaţia că am cedat în faţa unei campanii de presă”. Explică: “Ştiam că investigaţia gsp e onestă, dar ce ne făceam dacă se repeta cu alt ministru şi era nedocumentată sau rău intenţionată?”.
Între timp, PD-L a sesizat că Ridzi are “un dublu limbaj”. În faţa conducerii a declarat că se consideră plecată şi că aşteaptă doar momentul cînd se va întruni primul criteriu obiectiv, dar, de fapt, “a continuat să tragă de timp şi să caute o soluţie pentru a rămîne în funcţie”.

“Doamnă, m-au prins!”
Ce a precipitat lucrurile? Ce a făcut ca oamenii din minister să primească, la 16:15, ordinul repezit: “Convocaţi presa pentru ora cinci!”?

Nu auditul, nu semnalul de sus, Băsescu se gindise la o demisie încă după momentul deciziei CNA din 23 iunie, ci o convorbire. Speriat, unul dintre angajaţii MTS i-a spus ministrului ceva ce a prăvălit tot castelul de intenţii. “M-au prins!”, s-a auzit marţi în sediul din Vasile Conta.

“Sîntem membri de partid!”
Frica a acţionat împotriva lor. Şi-au pierdut cumpătul şi au făcut eroare după eroare. “Se vede că habar n-au de lege. Mulţi au spus in fata procurorilor: sîntem membri de partid, am făcut ce ni s-a spus!”, susţin despre cei anchetati colegii lor din minister. “Cind reveneau dupa primele zile de ancheta de la DNA, ne povesteau ca le-au zis procurorilor ca sint de la partid. Cind s-au prins ca procurorii ramin impasibili si-si vad de treaba, s-au speriat. Cu toţii vor plăti pînă la urmă! Si-au batut joc de ministerul asta, de sportivi, de federatii!”, spune, cu naduf, unul dintre cei neimplicati.

Ca şi auditul intern, care şi-a făcut treaba, DNA îşi va duce mandatul pînă la capăt, susţin surse autorizate. “E o ocazie ca Parchetul să-şi afirme net independenţa, incepind fara rezerve urmarirea penala impotriva unor membri PD-L, poate unii chiar si peste Ridzi ca pozitie in stat!”.
Ce o mai iesi de aici ? Vestea buna pe care ne-o da Tolontan este ca o parte din bani au fost identificati si urmeaza sa se intoarca la pusculita bugetara iar altii vor veni daca justitia va dispune.

Socant. Alooooooooooo ! Basescule ! Deci, Alina Gorghiu este Ana Pauker ? Asa spui tu ? Dar tu, cine esti ?

Actualizare de la GSP: "Puneti gratii la MTS"

În minister se ştie deja acest lucru. Mulţi dintre cei care vor fi acuzaţi că au falsificat acte, că au trucat licitaţia şi că au conceput această reţea sînt membri PD-L, aduşi de Ridzi în minister în momentul politizării acestuia. Panica s-a instalat printre cei vizaţi. "Eu am vorbit, am spus tot ce ştiu! Am crezut că partidul ne va scăpa, dar e clar că justiţia vrea să meargă pînă la capăt. De ce să plătesc eu pentru alţii?", a spus, tremurînd, unul dintre cei 20 unui coleg neimplicat.

Niciun comentariu: