marți, 14 iulie 2009

Ridzi a demisionat. Bine. Dar de ce ?

"Ministreasa" cu succesuri multe si-a dat demisia desi PD-L o luase in brate vartos. Asa, mai pentru presa, pentru bizonul votant al PD-L. Pe la spate, pervers, i-au tras-o. Sa le fie de bine, si unora si celorlalti.
Ascultand si mai apoi citind motivele pentru care a demisionat raman cu mari semne de intrebare. Dar si cu concluzia ca "ministreasa" a fost fortata la acest pas. Mama bolnava, imaginea partidului si a Guvernului etc. nu tin. Sunt altele motivele care au dus la aceasta demisie. Iar referirea ei la intelegerea dintre PSD si PNL (!) care urmaresc mentinerea acestui subiect pe agenda publica ma duce cu gandul la ideea PSD de a fi chemata EBA la Comisie pentru a fi ascultata, daca nu chiar interogata. Si cred ca EBA este cea protejata si nu aiurelile spuse de Ridzi. Pai, cum naiba, in 15 minute dupa anunt Basescu a semnat vacantarea postului !

Sa vedem ce va mai urma. Anuntand cu propria gurita demisia, Ridzi ofera PD-L posibilitatea sa negocieze cu PSD fara a se considera ca PSD a punctat. Si asta este o chestie. Dar unde se va folosi PD-L de demisie ?

Continuarea anchetei se va face la DNA. Daca se va mai face. Mare lucru ca aceasta demisie sa nu fie legata si de o eventuala trecere a anchetei DNA din rem in personam. Cine stie. Incurcate sunt caile basesciene.


Inlocuitoarea este Sorina-Luminita Placinta, de la Vrancea. Senatoare. Sa o vedem la lucru. Prospatura, noutate, ce o fi.

Niciun comentariu: