miercuri, 1 iulie 2009

"Cotofana" a vorbit in fata Comisiei


Cu chiu cu vai s-a adunat de o comisie pentru anchetare. PD-L a reactionat violent si, indrumata "corespunzator", "Cotofana" Ridzi a cerut desfiintarea acesteia pe motiv de cercetare prealabila a DNA, in urma unei declinari de competenta a DIICOT (?!).

Desfasurarea primei audieri se lasa cu surprize. Actele nu au fost aduse, majoritatea declaratiilor "Cotofenei" avand calitatea ciudateniilor. Le promite colegilor ca le aduce si acte, dar ii trebuie timp sa le adune. Iti vine sa dai cu palaria de pamant la o astfel de idee. Nu cumva are de gand sa le "legalizeze" ? Si chiar de le-ar aranja cat de cat, tot se va vedea care este treaba pentru ca exista copii ale unora dintre ele care sunt deja la plimbare prin redactii si arhivele jurnalistilor de investigatii.

Ridzi se declara nevinovata. Mai mult, a declarat ca nu isi asuma greselile celor din subordone. Daca este ceva necurat in treaba asta, vina apartine altora. Ea nu are vinovatii, este o pura si dura pedelista, ce naiba.

Ridzi a vrut sa introduca metoda auditului privat in treaba unui minister. Le-au cazut plombele membrilor Comisiei la o astfel de gogorita si dupa ce a fost atentionata ca a luat-o pe aratura, "Cotofana" a bolmojit niste tampenii mai mari ca ea.

Catalin Tolontan a dus o campanie excelenta pentru demascarea PD-L, in ansamblu si nu doar in cazul Ridzi. Acum te uiti la celelalte ministere pedeliste si incepi sa iti pui intrebari. Prea multi ministri pedelisti alaturi de Basescu la arat, la semanat, la cules, la plantat, la lucrari de betoane, la ansamblat schele apar pe televizoarele patriei in programele de stiri. Se pare ca peristii lui Ceausescu erau mici copii fata de astia ai lui Basescu. Iar banii curg, garla, la televiziunile noastre: Antena 1, Antena 3, PRO Tv, Realitatea Tv, MTv. Banii nu au miros. Se confirma.

Niciun comentariu: