miercuri, 1 iulie 2009

PD-L vrea sa blocheze tot.

Dupa ce au blocat Romania cum au putut dar in ritm rapid, va recomand postarile lui Tariceanu de pe blogul sau (aici si aici), au mare grija acum fata de "ministreasa" Ridzi, o "pura si dura" pedelista de pe cele mai inalte crengi ale copacului dezastrului portocaliu. De ce ? Pentru ca discutiile la Comisia de ancheta a Camerei pot duce, naibii, la alte alea. La DNA se pare ca treaba este ca si rezolvata. Plus ca eventualele informatii despre lenjeria intima a PD-L pot fi mai bine protejate. La Comisie, mai greu.

Dupa prima zi a aparut prima bomba. Un pesedist vigilent, deputatul Cristian Rizea, arata ca "obligatia legala de a organiza evenimentele", scuza lui Ridzi din prima zi, cade. Asa, din picioare. HG 478/2009 care modifica atributiile MTS apare dupa eveniment in MOf nr. 299/07.05.2009, chiar daca a fost conceput in 22 aprilie. Deh, au vrut ei Basescu si PD-L-ul lui ceva dar au cam intarziat.

HG arata asa:

"In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

Articol unic. - Hotararea Guvernului nr. 1.721/2008 referitoare la organizarea si functionarea Ministerului Tineretului si Sportului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 26 din 13 ianuarie 2009, se completeaza dupa cum urmeaza:
1. La articolul 3 alineatul (1), dupa litera w) se introduce o noua litera, litera x), cu urmatorul cuprins:
"x) organizeaza evenimente in vederea promovarii programelor de tineret."
2. La articolul 5, dupa litera v) se introduce o noua litera, litera w), cu urmatorul cuprins:
"w) organizeaza evenimente in vederea promovarii programelor de sport."

PRIM-MINISTRU
EMIL BOC


Contrasemneaza:
---------------
Ministrul tineretului si sportului,
Monica Maria Iacob-Ridzi


Bucuresti, 22 aprilie 2009. "

Ca sa fiu carcotas, si recunosc ca sunt, de 1 si 2 mai s-au organizat petreceri si nu programe pentru tineret. Destrabalarea pe muzica si beutura aduce mai mult cu petrecerile din Parcul Izvor ale PSD decat cu programele pentru tineri. Nu mai spun de programele sportive.

Este clar ca baza legala nu exista. Caracterul opozabil al HG 478/2009 apare doar dupa publicarea lui in MOf, adica dupa 7 mai 2009.

Cine merge pe blogul lui Tolontan, va gasi scriptul zilei a doua de chinuri al Comisiei. Boureanu, Sever Voinescu si Gelu Visan au inceput atacul asupra Comisiei, Boureanu si asupra lui Alina Gorghiu, presedinta acesteia, ajungand pana la a o insulta. PD-L cere cu insistenta oprirea lucrarilor comisiei desi, in presa, isi ridica statui, ca partid, privind disponibilitatea pentru aflarea adevarului. Sanchi.

Circ pedelist. Paine ... ioc. Din toate masurile anticriza declarate au reusit doar cu masurile de adancire si agravare a crizei ! Este ceva. Decat sa nu faca nimic mai bine distrug ce au facut altii. Nu neaparat politicieni.

Niciun comentariu: