sâmbătă, 18 iulie 2009

Banii. Banii nostri. Banii aruncati pe apa sambetei pentru noi, insa utili pentru PD-L.


Banii !!!



Sunt scarbit pana peste masura. In plina criza economica si financiara PD-L (in carca cu scandalul de la MTS-Ridzi) marseaza pe o alta inginerie financiara in favoarea lui Zeus Cotrocenensis si a partidului sau de suflet, partidul prezidential al lotrilor populari: PD-L = Partidul De Lotri.


Sursa imaginii Jurnalul National

Presa mogulului Voiculescu s-a specializat in deconspirarea manariilor pedeliste. A prelucrat-o pe Ridzi si a provocat reactia de sustinere pentru pedelista a lui Basescu iar acum o prelucreaza pe Udrea. Si se pare ca are ce prelucra din moment ce Udrea are mai multe "succesuri" in materie decat Ridzi. Si bani mai multi si, zice Udrea, acoperire mai buna.

Hai sa le luam pe rand.

In raspunsul dat Jurnalului National in 16 iulie 2009, MT arata ca actiunile de promovare ale Romaniei in strainatate au la baza "Master Planul turismului naţional român 2007-2026, elaborat în 2007 de o echipă a Organizaţiei Mondiale de Turism în colaborare cu Guvernul României, a concluzionat că se impune, pe termen scurt, dezvoltarea imaginii României ca destinaţie turistică pe pieţele internaţionale, mai degrabă decât promovarea intensivă a anumitor produse".

In plus, raspunzand unei intrebari de jurnalist, la Timisoara, azi - 18 iulie 2009, Emil Boc a declarat: "Ro­mâ­nia are nevoie să fie promovată. Trebuie să fructi­ficăm ceea ce are această ţară. Orice investiţie în tu­rism este o in­ves­ti­ţie în promo­va­rea imaginii Ro­mâ­niei".

Tot de la MT mai aflam ca turismul este una din prioritatile Guvernului Boc-poloboc care face poc.

Din alte surse (cum ar fi agentii de presa, ziare, site, bloguri), curg stiri infioratoare cu rezultatele dezastruoase ale modului in care guvernarea basesciana a condus Romania. FMI, BM, agentii de evaluare, studii, analize, comentarii ... toate spun ca Romania continua sa se prabuseasca datorita conceptiei gresite privind folosirea bugetului public si a excesului de reglementare care a sugrumat agentii economici.

Concluzia care se desprinde este aceea ca Guvernul Boc a actionat si actioneaza gresit, a stabilit gresit prioritatile si se mentine in greselile cu care a inceput pentru ca renuntand la ele ar afecta candidatura lui Basescu la prezidentiale. Si daca Basescu nu e, PD-L nu e !

Este stupid sa vezi si sa simti ca o tara intreaga este pusa pe chituci pentru a asigura unui om, chiar si Basescu, procentajul necesar sa intre in turul II al alegerilor prezidentiale si, in final, castigarea acestora pentru a garanta mentinerea PD-L la guvernare. Promovarea turistica a Romaniei de catre Guvern prin MT cu folosirea "enclavei intelectualilor" de la Humanitas, GDS, SAR, ICR etc., intelectuali care vor face atente si dese referiri la Zeus Cotrocenensis si la Divinitatea care s-a reintrupat in el, este evident de natura politica.

Daca ar fi fost un Guvern responsabil, ar fi renuntat la niste bani ce ar fi venit de la operatorii turistici, prin anumite taxe si impozite diminuate, agenti care ar fi promovat propriile afaceri din Romania si nu ar fi intervenit Guvernul, cu bani multi, zeci de milioane de euro, in treaba lor. Recuperarea lor la buget s-a fi realizat prin cresterea numarului celor care ar voiaja in Romania si a cheltuielilor facute de acestia. Mai mult, actiunile de promovare ale Elenei Udrea se refera la Romania ca tara, daca nu are in vedere uneori si anumite zone si agenti din turism pedelisti - se pare ca asa este de fapt, dar nu le pune la dispozitie produsele turistice care intereseaza (!), pe cand promotiile operatorilor din turism ar oferi si aceste produse si servicii care constituie, de fapt, obiectul interesului turistului.

Dupa toate cele de mai sus imi pun intrebarea, legitima, de ce acum, in plina criza, nu se renunta la prioritatile guvernamentale care produc mai mult rau tarii ? Daca vor sa le pastreze, de ce nu favorizeaza operatorii economici in cauza sa isi promoveze afacerea ? Pentru ca asta este adevarul. Prioritatile de acest gen duc tara de rapa. Guvernul acesta are prioritati de gresite si metode la fel de gresite de a le pune in aplicare.

Pana una alta, Jurnalul National are ceva de spus. Si spune. Spune ca Elena Udrea ne costa mult mai multi bani decat Ridzi. Fata de ce spun ei mai spun si eu ca sunt acte normative care duc din bugetul MT o groaza de bani catre baroniile pedeliste. Strict catre acestea si nu in alta parte. Bani care completeaza, spune Guvernul, fondurile locale pentru cine stie ce interes pus, adaugat, indexat la turism. Asa cum este cazul telegondolei de la Petrosani a Fam. Ridzi, marcajele turistice de 1 milion de euro ale lui Gheorghe Stefan de la Piatra Neamt etc.

Culmea este ca materialele de promovare turistice o au pe Elena Udrea si pedeleii "merituosi" in centrul atentiei. Intelectualii portocalii sunt cei care dau interviuri "de promovare turistica", recomanda Romania turistica, vorbesc de Romania turistica pe fundal portocaliu-basescian. Fruntasi PD-L sunt intervievati ca "specialisti" in turism. EBA este imaginea tineretului roman alaturi de Ridzi ... Pai cum Doamne iarta sa nu fie propaganda PD-L ?

Acum, pe cinstitelea. Bizonul roman va vota cu Basescu in minte cu imaginea lui Udrea si a altor mindreti pedeliste. Una ce pica, de la mare inaltime, fara parasuta (PD-L) pe motiv de procurori deveniti constiinciosi.

Dar indiferent de imagini, praduirea tarii pentru un nou mandat basescian nu are scuza. Basescu conduce sau coordoneaza grupuri de interese nelegitime. Culoarea lor este portocalie.

Sursa poze: Google. Din googlaleala.

Actualizare,

Cititi aici ! Este F.B.

Niciun comentariu: