joi, 30 iulie 2009

Ce spune Basescu ? A sprijinit comunismul ! El ?

M-am uitam la Realitatea Tv si apoi la Antena 3. Se pare ca Basescu ar fi declarat la radio ca a sprijinit pe Voronin, cu patru ani in urma, sa ajunga Presedintele Moldovei !

Din discutiile din platou, Basescu a actionat in concordanta cu altii, unii de peste mari si tari.

Rezultatul ?! O catastrofa sociala. O tara acaparata de mafia economica a familiei Voronin. O tara re-aruncata in mocirla comunismului. Patriotul Basescu, din interes politic, a permis comunismului/bolsevismului moldovenesc sa reinvie. A reaparut gulagul peste Prut. Iar mortii din aprilie pot fi imputati nu doar lui Voronin si ai lui ci si celor care l-au sprijinit atunci, cu 4 ani in urma, sa puna mana pe puterea din Moldova. Culmea, partidele liberale existau si atunci. Basescu a sprijinit direct pe Voronin si pe Rosca, nu a avut el treaba cu partidele liberale, democratice. Probabil ca nici nu s-a chinuit sa lamureasca pe altii care este realitatea. El, Iuscenko, Bush si altii.

Iar Basescu si-a facut campanie in tara, ajutat copios de "intelectualitatea" basesciana, pentru "marea realizare" politica a condamnarii comunismului. I-a intors pe moldoveni in lagarul comunist iar el aici s-a dat mare anticomunist !

Comunist la comunist trage.

Niciun comentariu: