luni, 20 iulie 2009

Se mai pregateste o teapa ! Pentru Elena Udrea.


Pe timpul Domnului Vlad Tepes se spune ca fantanile aveau cani din aur iar de uitai o punga cu galbeni pe marginea fantanii acolo o gaseai a doua zi. Lotrii disparusera. Care arsi, care trasi in teapa, care fugiti de judecata Domnului.

Azi avem la putere un partid al lotrilor. PD-L: Partidul De Lotri. Talharul sef este la Cotroceni. Se numeste Traian Basescu.


Partidul lotrilor tocmai ce pierdu, trasa in teapa de presa impertinent de independenta, uneori, pe sefa tineretului pedelist, de acum celebra Monica Iacob Ridzi. Pe motiv de tepuire a bugetului de stat in folosul lui EBA si al sau. Da, sa nu uit. Si al PD-L.

La rand este Elena Udrea. Natural. Tepele date de ea bugetului de stat abia de sunt gasite si publicate. Aici, Petrisor Obae dezvolta o cercetare, preliminara inca. Dincoace, Ciutacu suna goarna ofensivei.

Elena Udrea a facut la fel ca Ridzi, daca nu chiar mai mult, cel putin subaspectul sumei praduite din banii publici. Nu doar achizitia de stiri pentru campania de presa ce urmeaza sa vina, mascate in spoturi turistice. Posibil ca in planurile ei sa fi intrat si imaginile cu Basescu, cel mai mare turist pe plan intern pe banii nostri, ai contribuabililor. Iar asta trebuie gandita vizavi de atributiile Presedintelui privind viata interna. Unde Basescu nu prea are treaba. Are in schimb Boc care a inceput deja sa castige teren. Deocamdata un ou zburator la Timisoara.

Pozele sunt din googlaleala.

Niciun comentariu: