joi, 9 iulie 2009

Soc si nu prea.


Nu imi place Severin. Am eu, asa, in inima, un ghimpe impotriva lui. Dar trebuie sa recunosc ca atunci cand spune cate ceva, spune bine.

Mediafax prezinta o declaratie a lui Adrian Severin. Surprindere absoluta. Comisia PE pentru libertati si afaceri interne (LIBE), obiectiv european al PD-L (!), cu "nominalizarea" Monicai Macovei, mult aurita (de ce nu aiurita !) parlamentara europeana basesciana, a fost data de popularii europeni socialistilor europeni pentru a nu ajunge la ea matracuta de Macovei !

Ceea ce s-a tot vorbit de un timp incoace ca Macovei are o reclama falsa la PPE se adevereste. Matracuta este doar o mahalagioaica de duzina, ridicata de PD-L si de intelectualii aserviti acestuia pe plan intern pentru a aburi ochii romanilor. Adevarul iese la iveala intotdeauna. Chiar daca trec niste ani. Si au trecut.

Din 2006 si pana cum "ne-au terminat" pedeleii si servii lor cu "exceptionala" Macovei. Na exceptionala !

Ce vor spune pedeleii ? Abia astept reactiile. Dar ... daca vor actiona la fel de aiurea ca in cazul Ridzi ? Oricum, sa ne asteptam la abureala politicianista, specialitate basesciano-boccista.

Niciun comentariu: