vineri, 10 iulie 2009

Paranormal. Sa nu crezi, nu alta.


Intr-un editorial in Ev.Z., Rodica Culcer critica. Nu PNL, nu PSD, nu PRM, nu PNG, nu ... Dumnezeu stie mai ce este potrivnic lui Basescu si a partidului prezidential. Critica, dezgustata (daca a mancat lacoma !), pe Basescu si PD-L. Mare este gradina ta, Doamne !

Se leaga, normal, de asa-zisul "impozit forfetar". Si, de buna sau nebuna credinta, il scoate in fata pe Videanu. Patronul socialist al Marmosin si alte firme luate de la stat. Tutorele lui Pogea, minunea finantista a PD-L. De aici, de la impozitul forfetar care a dus tara la dezastru, ajunge la Basescu. Ia vedeti cum: "Ar fi interesant, de asemenea, să ştim ce crede acum preşedintele Băsescu despre această eroare, pentru că, pe 4 iunie, la TVR, era convins că impozitul forfetar ar fi „de dorit într-un stat modern”, iar cei care-l critică „au avut contact într-un fel sau altul cu evaziunea fiscală”.

Pe atunci,cand Basescu abera la TVR, Rodica Culcer dadea ochii peste cap de satisfactie. Azi ... poc. Buf in capul lui Basescu cu editorialul. Ca sa vezi in ce tara traim !

Actulizare:

Cei care doresc sa vada realitatea acestui "impozit forfetar" redenumit "impozit minim" pot merge aici, la Diana Tusa, parlamentar liberal unde vor gasi niste statistici comunicate liberalei de ONRG. Tabelele comparative sunt edificatoare. Textul pus de Diana este semnificativ. Lectura placuta !

Niciun comentariu: