miercuri, 15 iulie 2009

Placinta ... pute. Da pute, nu gluma.


Abia instalata in fotoliul de "ministreasa", madam Placinta are surpriza ca i se pun poalele'n cap. Ziaristii si bloggerii s-au apucat de scormonit.

Adriana Dutulescu "ia urma ca un caine de paza", deh, ziarist, si introduce ideea ca rapiditatea cu care a fost numita Placinta se datoreste, nici mai mult-nici mai putin, lui Nutzi Udrea, coordonatoarea de la centru a "comitatului" Vrancea. Basca ar fi in cauza si ceva galbeni sclipitori, basca interesele comune ale celor doua ministere ...

Dan Selaru, printre primii, ne arata o posibila declaratie de interese a noului ministru care ar fi uitat niste interese.

HotNews nu iarta. A adunat din gros material si a iesit pe piata, la taraba cu stiri cu multe. Printre altele si "actiunile de binefacere" ale "ministresei" fata de organele locale ale fiscului si a altor agentii care ar putea sa isi bage sau nu nasul in afacerile familiei din Vrancea. Familiile de la conducerea deconcentratelor si autonomelor agentii au primit tanul. Copiii au devenit salariatii Placintei. Metoda folosita, cu mult succes de insusi Zeus Cotrocenensis, Traian Basescu cu iubitele fiice angajate pe bani grei la Luxten. De, iluminatul Bucurestiului costa.

Cotidianul nu se lasa mai prejos si aduce si el in discutie subiectul, cu accent pe politic, unde numirea "ministresei" nu prea se pupa cu statutul PD-L, act public si, asa cum spune Liviu Jicman pe blogul sau, incalcarea statului partidului duce la posibile sanctiuni legale impotriva partidului respectiv.

Daca adun toate informatiile, pentru ca mai sunt si altele, cu privire la Placinta cu care s-a procopsit Boc din porunca zeiasca, si le dau macar 50% credibilitate, treaba se anunta groasa pentru urmatoarea perioada de timp. Mai ales ca Zeus Cotrocenensis Basescianus mai facu azi o gogomanie cu caracter de decizie hormonala. A refuzat sa ia in avionul prezidential reporterii de la Realitatea Tv, Antena 3 si Antena 1 pe motiv de "lipsa de spatiu", aeronava fiind umpluta cu OTV, B1Tv si alte publicatii prietene. Pe banii mei, ai tai, ai lui, ai ei, ai nostri.

Asta este. Mascaricul national care raspunde la numele Traian Basescu isi face numarul. Cat timp ?

Niciun comentariu: