luni, 20 iulie 2009

Salata de ipocriti cu Mazare


--------------------------------------> Ipocrizia politica



Un scandal "monstru" pe piata politica. Mazare a purtat o uniforma de "nazist" si si-a obligat copilul sa poarte o uniforma asemanatoare. Delirant. Absolut delirant.

Parerile sunt impartite. De la radicalii inconstienti la oameni normali. Ma alatur celor normali si spun ca Mazare a facut doar un gest de macho. A asocia uniforma armatei germane cu nazismul mi se pare o prostie. Indiferent de titlurile stiintifice pe care si le etaleaza "criticii".


In imagine nu sunt insemnele naziste pe uniforma. Armata germana nu era formata din nazisti. Erau si formatiuni de nazisti, membri ai partidului lui Hitler, insa nu toata armata.

Antena 3 se da in stamba si declama: "Nu este prima oară când primarul Mazăre cochetează cu profesia de manechin, însă este prima oară când acesta apare pe podium...în costum de ofiţer nazist".

Realitatea Tv este mai ponderata si prezinta explicatia lui Mazare: "Nu nazist, ofiţer în armata germană, în Vermacht. M-am inspirat din filmul Operaţiunea Valkyrie. Costumaţia este făcută într-un atelier din Germania, care face costume identice cu cele care erau purtate de ofiţeri".


REALITATEA.NET - Radu Mazăre a defilat pe o scenă din Mamaia, costumat în ofiţer german

Evenimentul Zilei culege si da mai multe informatii, tot cu tenta politicianista folosind expresia "nazist de parada".

Apropo. Pe B1Tv incepuse sarabanda. Parvulescu, Lupea si mai stiu eu cine faceau teoria conspiratiei si a crimei lui Mazare cu trimiteri catre justitie si partide. Ipocriti.

Imaginile si video sunt de la Realitatea Tv, Evenimentul Zilei si Antena 3

Niciun comentariu: