vineri, 10 iulie 2009

Dezastru in presa.

Criza isi face de cap in presa romana. Este o activitate comerciala cu pretentii de cultura si intelectualism si are parte de portia ei de criza. Ziarele si Tv-urile isi arunca unele altora sageti otravite. La voi este mai rau ca la noi.


Pe blogul lui Menaru este o postare semnificativa, cu referire la managementul de la "Cotidianul". Spune si despre altii insa la "Cotidianul" se pare ca s-a rasturnat caruta cu prosti. Pacat de ziar. Dar parca aici se poate aplica si vorba aia : Dumnezeu nu bate cu parul !

La cata campanie pentru PD-L a facut "Cotidianul" parca i se cuvenea o rasplata de la laudatul si laudatii promovati la "timona" statului. Furtuna au vrut, furtuna au.

La Ev.Z., este un interviu luat lui Vantu. Il gasiti aici. Cei care vor citi atent vor intelege ca in cadrul trustului Realitatea-Catavencu s-au depus eforturi pentru promovarea unora in dauna altora iar Vantu regreta ! Interesant. Iar cei de la "Cotidianul" se dadeau fete mari. Nici acum nu fac altfel. Dovada continuarea campaniei in sprijinul PD-L, tinta fiind judecatorii care s-au saturat de bataia de joc a Guvernului Boc-poloboc care face poc. Aici gasiti "capodopera" lui Dorin Petrisor, mare sustinator al Monicai Macovei si al PD-L. Pervers, cu staif, se completeaza cu Ioana Lupea de la Ev.Z., aici.

Cele doua cotidiene raman pe baricadele de aparare ale PD-L pana la ruptura totala de realiate. Din pacate, o multime de oameni frustrati le tin isonul.

Cei doi autori sunt de coma dupa cum inteleg ei dreptul si Justitia. Dar asta este alta poveste.

Niciun comentariu: