joi, 16 iulie 2009

Ipocrizia pedelista in actiune


Undeva, intr-o postare de mai jos, am pomenit despre "sarcinile" de intoxicare politica ale membrilor PD-L primite prin SMS.

Am luat un copy-paste cu mine si am devenit "sut" pe net. Imi cer scuze insa va atentionez ca nu recunosc decat in fata "Marii Adunari Nationale". Adica pe undeva pe la "pastele cailor".

Pana aici este bine. Spun eu. Pe diferite bloguri si in ziare sunt comentate aceste "orientari" basesciene. Nastase iese in evidenta cu o postare sifonata, comentand aceste "orientari" pedeliste in stilul lui de victima a lui Basescu. Vreau nu vreau are dreptate. Nu in totalitate, insa are. Aici gasiti comentariile lui Adrian Nastase.

Luati si "gustati". In timp ce cititi incercati sa va amintiti ce au spus cei din PD-L pe sticla, in pulblic si, mai ales, sa va amintiti discursul lui Basescu la Cotroceni cand a inscaunat Placinta suspecta ca "ministreasa":

1. Ridzi a făcut un gest de onoare la care au recurs foarte puţini oameni politici. Singura instituţie care se putea pronunţa asupra vinovăţiei sau nevinovăţiei ei este DNA. Nu PSD şi PNL! Nu media.

Na pozna, DNA nu se poate pronunta asupra vinovatiei sau a nevinovatiei unei persoane. Asta este treaba intantei de judecata. Dar ei, pedeleii au speranta ca DNA va da un NUP in cauza pe motiv de simpatie basesciana. Dar treaba este groasa. Tocmai ce avem surpriza de la GSP.

"Eu am vorbit, am spus tot ce ştiu! Am crezut că partidul ne va scăpa, dar e clar că justiţia vrea să meargă pînă la capăt. De ce să plătesc eu pentru alţii?"

2. PDL a respectat legea şi regulile Parlamentului. Acum se va dovedi cine s-a opus aflării adevărului: PSD şi PNL.

Numai putintel "tovarasi". Cutia Pandorei tocmai ce a fost deschisa.


3. PSD şi PNL au oprit lucrările Comisie parlamentare de anchetă pe cazul Ridzi tocmai atunci când comisia se apropia de aflarea adevăraţilor vinovaţi.

Ntz. S-au oprit pentru ca obiectivul Comisiei a fost indeplinit. Mai departe e treaba Parchetului. Dar voi doreati sa duceti ancheta pana dupa alegerile prezidentiale. Iar adevaratii vinovati au inceput sa dea cu subsemnatul la DNA si sunt membrii PD-L din MTS !


4. PSD şi PNL au dorit prelungirea acestui scandal în Parlament.

5. PDL vrea să vadă, alături de cetăţeni, ce anume îi va mai opri acum pe cei de la PSD şi PNL să rezolve cazurile Adrian Năstase, Nemirschi, Tăriceanu-Sterling?!

Nici cu Nastase nici cu Tariceanu nu aveti noroc. Nastase arata cum este treaba la el. Tariceanu va produce deja frisoane pentru ca vrea adevarul. Iar adevarul este in curtea lui si nu a lui Iulian Iancu sau Mircea Toader.

6. PSD şi PNL au blocat patru ani de zile trimiterea lui Adrian Năstase în judecată.

7. Singurul produs politic al PSD şi PNL în cele 6 luni din anul 2009 a fost cel de imunizare a lui Adrian Năstase în faţa justiţiei. Conform practicii lor, urmau să-i imunizeze în faţa justiţiei pe Tăriceanu şi pe Nemirschi.

Mai baieti, voi nu sunteti sanatosi. Uitati de Ridzi-Pitzi ! Pai rezultat politic mai bun ca acesta ...

8. PSD şi PNL nu mai au, acum, nici un motiv pentru a bloca dosarele Năstase, Nemirschi şi Tăriceanu-Sterling.

Tariceanu-Sterling va merge sigur inainte in dauna voastra, nu a PNL.

9. PSD şi PNL au servit opiniei publice un circ politic.

Aloooooooooo ! Cine este cu circul ? Nu cumva voi. Pai treaba asta ce o dezbatem acum cum se numeste ? Nu circ politic ? Circul ridzipolitic !

10. Singurul scop al PSD şi PNL a fost acela de a întreţine un scandal politic perpetuu pe cazul Ridzi, pentru a ascunde opiniei publice cazurile Năstase, Nemirschi, Tăriceanu-Sterling.

Vrajeli !

11. Încă de la începutul discuţiilor cu privire la fondurile cheltuite cu ocazia Zilei Tineretului ministrul tineretului si sportului a spus că se considera nevinovată şi a acţionat conform legii. De asemenea, odată cu începutul anchetei parlamentare s-a prezentat în faţa comisiei de anchetă şi a pus la dispoziţie toate documentele solicitate pentru a-si demonstra nevinovăţia.

Hai cu nevinovatia neamule ! Nevinovatie garantata Basescu. Nevinovatie nevinovata pedelista. Sunteti aiurea. Ia cititi voi ultimele dezvaluiri din GSP. Maine primiti mai multe, asa promite Tolontan. Deja in Modrogan fluiera "Vantul" a paguba. 20 de pedelei din MTS dau cu subsemnatul la DNA si tremura "pantalonii" pe ei. Au sperat ca partidul ii va apara dar vad ca justitia nu prea vrea sa tina cont de partid. Disperare. Cum veti mai sustine acest "punct de vedere" in fata opiniei publice ? Mai ales ca, dupa unele zvonuri, sunt implicate nume mai grele de la varful PD-L !

12. Ministrul tineretului si sportului a răspuns la toate solicitările DNA şi a trimis toate documentele legate de organizarea Zilei Tineretului pentru că nu are nimic de ascuns. Decizia de ieri a Camerei Deputaţilor a demonstrat că Parlamentul nu doreşte să lămurească rapid această problemă.

Ridzi a spus minciuni, nu a adus documentele pentru ca nu putea fiind contracte falsificate. Ea era "sefa" bandei de mafioti pusi pe praduirea bugetului in folosul PD-L.

13. Alianţa PSD-PNL urmăreşte, de fapt, menţinerea acestui subiect pe agenda publică. Nu se doreşte tranşarea acestei anchete parlamentare, ci dimpotrivă prelungirea dezbaterilor pe acest subiect.

Nu mai doreste doar "alianta". O doreste intreaga populatie ne-basesciana. Iar DNA are posibilitatea sa se spele de toate pacatele daca va ia la puricat si va trimite in fata instantelor de judecata. Si are cu ce !

14. Ministrul tineretului si sportului a pornit cu toată bunăcredinţa în a conduce Ministerul Tineretului şi Sportului, dar nu a beneficiat însă de aceeaşi bună credinţă din partea tuturor. Astazi ministrul si-a asumat responsabilitatea politica pentru ca a girat toti oamenii din minister.

Aoleuuuuuuu ! Buna credinta ? A lui Ridzi ? Pai, mai baieti si fete cucuiete, tocmai ce iesi la iveala "buna credinta". Hai, mai indrazniti cu gogosile propagandistice si politicianiste.
Partidul De Lotri portocalii garanteaza calitatea inalta a furaciunilor din bugetul de stat si promite ca nu se va schimba atata timp cat vor fi la ciolan.

Cei care spera la altceva sa-si puna pofta'n cui !

2 comentarii:

Unknown spunea...

Departe de a fi un gest de onoare demisia lui Ridzi. Adevarul e putin altfel decat incearca sa il arate pedelistii. Una la mana ca Ridzi a "ocolit" (incalcat de-a dreptul) legea renuntand la licitatie desi era vorba de niste bani publici. Si a doua, a continuat in prostia ei semnand documente false - asa a fost catalogat contractul pentru achizitia serviciilor pentru evenimentul in cauza, contract care s-a semnat dupa ce serviciile au fost prestate. Cam ilogic nu?? Demisia lui Ridzi a fost de fapt o incercare - slaba - a lui Basescu de a-si curata imaginea, a lui personala si a proaspetei fiice europarlamentar.

Crăciun Florin spunea...

Spui corect. Este o incercare. In ancheta jurnalistica a celor de la GSP arata adevarata "fata" a celor din MTS care au fost adusi de Ridzi.

Din nota lui Tolontan cu referire la dialogul lui Ridzi cu unul dintre ei rezulta ca Ridzi si ai ei au facut ilegalitatile cu premeditare: "Doamna, m-au prins".

Poate ca nu peste mult timp vom afla intreaga intindere a taraseniei. Eu inclin sa cred ca Ridzi si-a adus oameni la MTS si a incercat, folosindu-se de puterea conferita de functie, sa "ia fata" lui Basescu si conducerii PD-L prin servicii aduse intereselor partidului. Socoteala ei a fost pe undeva bine facuta, chiar daca este ticaloasa, aplicarea a fost exagerata, s-a lacomit.

Basescu a incercat sa acopere porcaria, chiar si prin discursul de investire a lui Placinta, dar se pare ca nu mai are nici el controlul situatie. Nu stiu ce este in capul celor de la DNA, dar mare lucru daca procurorii nu merg pana la capat. Din probele circumstantiale se pot trage concluzii care ii ajuta sa ajunga la probe reale. Iar astea exista sun forma afiselor, clipurilor electorale, stirilor de presa etc.