luni, 5 noiembrie 2018

Minciuna are picioare scurte! Până și Cioloș ar trebui să știe


Ușor-ușor, aura de „progresist” a lui Cioloș se destramă. Senatorul PNL Florin Cîțu are și el o poveste care îl privește pe Dacian Cioloș. Direct și la obiect, așa cum ne-a obișnuit, Florin Cîțu spune lucrurilor pe nume. Să îi dăm cuvântul:

Pentru cei care astazi ne spun povesti.

Asta postam eu ca raspuns la ce se intampa la doua zile dupa alegeri:

"December 13, 2016 ·

Dezamagire

Premierul Dacian Ciolos a facut astazi un gest care m-a lasat cu gura dechisa. Intr-un profund dispret fata de sentimentul si spiritul liberal care l-a nominalizat si l-a sustinut un an de zile in fruntea guvernului si-a permis sa-l invite azi la o cafea pe Liviu castigatorul. Si ce credeti ca a facut ? I-a propus domnului Dragnea sa nu aplice de la 1 Ianuarie 2017 cateva masuri incluse in codul fiscal.

Masurile resepective reprezinta o gura de aer pentru sectorul privat, companii si consumatori:

-eliminare taxa pe stalp
-TVA de la 20% la 19%
-eliminare supraacciza combustibil
-incepand cu 2017, ca baza de calcul a contributiei de asigurari sociale de sanatate (CASS) sa fie plafonata la cinci salarii medii pe economie

Este clar ca PSD are o problema cat casa cu aplicarea masurilor din programul de guvernare. Iar domnul Dacian Ciolos, ca un adevarat “liberal”, s-a oferit sa-i ajute.

Ar fi culmea sa ne trezim cu tehnocratul Ciolos in guvernul PSD.

Traiasca tehnocratul "
***

Nu, nu a fost ministru în Guvernul Grindeanu dar a dat niște indicații prețioase prietenului Dragnea!

Iar astăzi, atacă PNL și face un serviciu PSD. Pentru că orice atac asupra celor care fac opoziție la PSD, opoziție activă, parlamentară, cu rezultate măsurabile, nu circ parlamentar, folosește PSD!

A apărut momentul „valiza de Teleorman”, hop și Cioloș cu atac la președintele Iohannis și PNL! De ce să dezbată lumea situația cu valiza? Să dezbată atacul lui Cioloș la PNL, să îi crească cota lui Cioloș ca apărător al curentelor noi în politică, să afle lumea că dacă el ar conduce România ca prim-ministru în 5 (cinci) ani de zile, nici mai mult și nici mai puțin, toți românii ar deveni fericiți! Poate se mai uită la mandatul unui guvern! Nu de alta, dar astăzi un guvern poate, cel mult, avea un mandat de 4(patru) ani! Nu cumva al cincilea an este o propunere ca el, Cioloș, să fie prim-ministru timp de 2(două) mandate de câte 4(patru) ani? Hm.

Încet-încet se dă vălul la o parte. Cioloș una spune alta face. Pentru mulțime are varianta „progresului”, pentru alte urechi are variantele socialiste. Nu am cum să nu îl cred pe Florin Cîțu! Știe ce spune!


Niciun comentariu: