joi, 15 mai 2014

Statul este „moșia” PSD. Ponta are rolul de vătaf al baronilor roșii.

Am citit o știre la „Realitatea Tv” care m-a indispus (aici). M-a indispus pentru un amănunt care poate scăpa atenției la o lectură superficială.

Un denunțător al lui Sebastian Ghiță, arată cum a fost îndepărtat din sistemul funcționarilor publici:

În data de 15.10.2013 s-a pronuntat cu decizie finala si irevocabila ICCJ in favoarea OPCP (Oficiul de Plăţi şi Contractare PHARE) , respingand recursul Asesoft si a fost emis procesul verbal de penalitati. Imediat dupa comunicarea porcesului verbal denuntatorul a fost chemat la ministru care i-a comunicat  solicitarea premierului si celor din PSD de a pleca din sistem. I s-a sugerat sa nu se transere in alta institutie  pentru ca si de acolo i se va cere sa plece”.

Cum ? Premierul și cei din PSD au solicitat ca denunțătorul lui Ghiță să plece din sistem ?! Asta în 2013 ! Ministrul Teodorovici, cel cu figura de intelectual de rasă, s-a pretat la a fi o slugă și nu un ministru pus în Guvern pentru a face politici publice. Ba, mai mult, i s-a atras atenția că și de se va transfera la o altă instituție publică i se va cere și acolo să plece din sistem. O confirmare evidentă a faptului că PSD sub conducerea baronilor roșii au acaparat întregul sistem administrativ al țării.

Mai trebuie cumva o confirmare a acuzelor aduse de liberali la plecarea de la guvernare că PSD a revenit la practicile de pe timpul lui Adrian Năstase ? Nu. Evident că nu.

Este evident că Victor Ponta nu este un ministru cu autoritate. Ba, mai grav, acționează împotriva legii, sprijină pe cei din PSD care au încălcat legea. În cazul de față, elimină din sistemul funcționarilor publici pe cel care a denunțat comportamentul abuziv și traficul de influență săvârșit de un parlamentar al PSD. Îi cere funcționarului să plece din sistem după ce instanța competentă a dat o soluție în favoarea statului fraudat de un deputat PSD !

Victor Ponta confirmă că este doar o marionetă a baronilor roșii. Este un vătaf pe moșia PSD. Au fugărit liberalii de la guvernare (de fapt au vrut să îi subordoneze, pentru că altfel, fiind egalii lor, liberalii ar fi împiedicat acest tip de comportament guvernamental) iar acum sunt singurii stăpâni ai țării.

VĂTÁF, vătafi, s. m. 1. (în Evul Mediu, în Țara Românească și Moldova) Supraveghetor al slugilor de la curtea unui boier sau de la o mănăstire; logofăt. 2. Conducător al unui anumit grup de curteni, de slujbași sau de oșteni ai domniei.

Funcționarii publici din România au ajuns „slugi” la curtea „boierilor” roșii din PSD.

Jos PSD ! Jos Victor Ponta !

Niciun comentariu: