vineri, 10 februarie 2017

Gata ciorba ? Gata ! Atunci să „ciorbăim”.

Ceasul rău, pisica neagră, o legătură pe Facebook și gata. Am ajuns la Sputnik.md. Aici am dat de „marii gânditori” ai neamului, „ciorbarii”. Iar unul dintre ei, Bogdan Duca, trecut și pe la PNL într-o perioadă, când credea că are posibilitatea să prindă un „os”, cât de mic o fi el, dar măcar intrat la categoria „ciolan”, a dat un interviu publicației ce asigură o importantă contribuție propagandei ruse împotriva statelor membre ale Uniunii Europene și membre ale NATO.

Nu îl băgam în seamă, cum l-am neglijat până acum, o puteam face și în continuare dacă nu observam că el susține, la fel ca cei din PSD și ALDE niște „adevăruri” ciudate.

În cadrul unui interviu oferit pentru Sputnik Moldova, analistul politic de la București Bogdan Duca a declarat că această ordonanță de urgență de modificare a Codului Penal nu este atât de nocivă precum spun unii formatori de opinie din România.

Bogdan Duca menționează că aceste modificări ale Codului Penal sunt, în primul rând, în folosul funcționarilor publici care sunt adesea condamnați la ani grei de pușcărie pentru că au luat mită de 60 de lei. 

Referinduse la criticile aduse PSD-ului de către președintele Român Klaus Iohannis, care a declarat că această ordonanță, aprobată marți seara de Guvernul Român, este un act de injustiție și un atentat la democrație, Bogdan Duca a spus următorul lucru:,,Domnul Iohannis își pregătește candidatura pentru al doilea mandat prezidențial și să își reconstruiască imaginea și forța politică'', a spus Duca. 

Totodată, Duca a spus că aceste proteste care au loc în România sunt, cel mai probabil, organizate de șeful statului român. 

În același timp, Bogdan Duca a spus că guvernul PSD, nu ar trebui să cedeze în fața acestor provocări și manifestații stradale.

Analistul politic ? Ne-am dat dracului ! Propagandist politic este mult mai aproape de adevăr. A, mai am o întrebare. Mică. Cum dracu l-au găsit pe Bogdan Duca cei de la Sputnik ? O fi ajuns „analistul politic Duca” așa de celebru încât strategii de la Moscova în ale propagandei să îl considere o „valoare științifică” în domeniul științelor politice ? Din atâți „analiști ortodocși” au găsit tocmai pe unul care a trecut la catolicism ? Cam multe întrebări. Dar, cum știu că rușii nu se sfiesc să se folosească de oricine le poate face jocurile, nu ar avea rost să mi le pun.

Și uite cum teologul și „analistul politic” Bogdan Duca a ajuns la substanța adevărului: protestele sunt organizate de Iohannis, infracțiunea de luare de mită este prea aspru pedepsită (poate că ar trebui dezincriminată, așa cum a sugerat și Ambasadorul Rusiei că ar trebui dezincriminate niște infracțiuni, așa au făcut ei în Rusia !), iar Guvernul nu ar trebui să cedeze în fața „provocărilor” și protestelor stradale (poate ar trebui puse mitralierele pe ei, cum sugerează grl. rt. Abraham, transpirat, la România Tv și Antena 3 !).

Tot citind pe la Sputnik observ că Bogdan Duca este în linie cu „recomandările” Moscovei privind soluționarea pașnică, democratică a „conflictului” politic din Piața Victoriei. A găsit pe unii care fac „ciorbă” din destul !

Niciun comentariu: