duminică, 12 februarie 2017

Vă era dor de un atac la Președintele Iohannis ?

Îl avem acum. Autorul este cunoscut ca anti-Iohannist. Mde ! Iohannis apasă prea tare pe „anti-corupție”, inflamează spiritele și provoacă „războiul hibrid” !

Traian Băsescu, trecut între timp alături de „gașca” de la puterea, puterea numită „ciuma roșie”, a găsit cu cale să dea sfaturi. Agerpres îl preia cu titlul: Băsescu: Este atmosferă de război hibrid; în astfel de momente nu mai torni gaz de foc

„Războiul hibrid înseamnă un război care nu se duce cu tancurile, nu se duce cu armate regulate, ci se duce cu dezinformare, cu manipulare până la prăbușirea instituțiilor statului. Permiteți-mi să vă spun că una dintre obligațiile președintelui este ca în astfel de momente să aibă grijă ca statul să nu colapseze. În astfel de momente nu mai torni gaz pe foc. Oprești focul, că și bătălia politică are o limită până la care este legitim să o duci. Când această bătălie este împinsă către dezagregarea funcționării statului, nu mai e în regulă (...) Eu nu sfătuiesc pe nimeni, spun doar o părere”

Este clar ?! Iohannis este de vină ! El este cel care „poartă un război politic-hibrid”, el vrea să ajungă la „colapsul statului” !

Chiorete a devenit orbete ! Iohannis dezinformează ! El are o campanie de manipulare a populației împotriva statului de drept ! Prin ce Traiane ? Prin Antena 3 și România Tv ?

Traian Băsescu s-a reorientat politic. Dacă atacă dur pe Iohannis cu privire la politica internă, hai să dea un atac și la politica externă a României, cea care are o continuitate de pe timpul Convenției Democratice (el fiind unul dintre miniștrii mai ciudați ai acelor vremuri).
Fostul șef al statului a mai menționat că "nu întotdeauna dușmanul oficial este agresorul", el adăugând că sunt "state puternice sau foarte puternice" care "au nevoie de noi ca aliat, ca prieten, dar care nu ne vor foarte puternici, ne vor mai slabi, ca să ne spună 'faci aia, faci aia'" !
Măi să fie !

Deci, nu Federația Rusă este agresorul, așa cum s-a stabilit în cadrul NATO, să ne uităm la summit-ul de la Varșovia, ci alte state, prietene în Uniunea Europeană și NATO ! Dacă nu ar fi o dezinformare, o manipulară de tip „moscovit”, ar însemna să fie o prostie. Dar cum prost nu este, bag seama că este altceva. Păi băi, Băsescule, te-ai vorbit cu Lavrov ?

La cine se uită Băsescu cu un ochi plecat „cu sorcova” ? La Germania și Franța, evident, state care vor mai multă integrare europeană și o apărare europeană comună acum că Marea Britanie a luat-o razna. De unde ia model Băsescu ? De la prietenul lui, Viktor Orban, care excelează în declarații ultra-naționaliste.

Avem deja un triumvirat. Infractorul Dragnea care luptă împotriva multi-naționalelor, inculpatul Tăriceanu care laudă Brexit-ul și acum Băsescu care îi completează cu acuzele aduse lui Iohannis ca „specialist în atribuții prezidențiale” ! Sanchi !

Am observat că în media se produc o mulțime de indivizi cu pretenții de liberali care au început, destul de ciudat, să promoveze propaganda rusă. Cu insistență. Alături de ei sunt pesediștii și aldeiștii. Nu mai spun de pmpiști care fac clăbuci împotriva lui Iohannis, mai ales în aceste zile.

Niciun comentariu: