marți, 14 februarie 2017

Vrednic este infractorul Liviu Dragnea pentru o nouă condamnare !

Știre Agerpres. UPDATE Trei inculpați din dosarul lui Dragnea își recunosc faptele; nou termen de judecată - 28 martie

Să nu minți, infractorule Liviu Dragnea ! Ai uitat a 9-a poruncă pentru credincioșii ortodocși:
9.  Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
Trei dintre inculpații care merg alături de tine în proces, „tovarășii” tăi de infracțiuni, au recunoscut faptele și au cerut procedura accelerată în proces. Procurorii au astfel confirmarea în fața instanței de judecată că faptele care ți se impută există, că sunt persoane vinovate pentru producerea lor, că acele persoane confirmă că tu ești „marele șef” care nu doar a cunoscut existența faptelor dar le-a și „recomandat”.

Tu ce faci ? Declari, ca orice infractor dovedit dar de rea credință, că ești nevinovat ! Tu folosești la PSD Teleroman personalul angajat al Consiliului Județean Teleroman și nu recunoști fapta ilegală !

Cum mai poți fi crezut ?

Toate „onorurile” pe care le-ai primit, de la BOR la organizația aia israeliană, sunt doar pentru „fațada” de om „drept, vrednic, responsabil etc.”. Să avem pardon, musiu ! Ascunderea unui caracter mizerabil după titluri și onoruri nu are viață lungă. Mizerabilul tot mizerabil rămâne. Din nefericire, pentru cei din aceeași confesiune, aceste onoruri înalte le arată că soarta este crudă. Ei, oameni cinstiți nu au fost la fel de onorați ca un infractor mărunt, un găinar speculant al pozițiilor politice.

Vrednic ești infractorule de o nouă condamnare ! Cu executare, mulți-mulți ani !

Niciun comentariu: