luni, 27 februarie 2017

Gura păcătosului ... adevăr grăiește !

Citesc cu surprindere o declarație a lui Firea, legată de o poziționare mai „atentă” a PSD față de Președintele Iohannis.

Dacă prima parte a declarației este ca „apa sfințită”, nu face nici bine dar nici rău - vorba Olguței Vasilescu -, a doua parte a declarației ne arată că fie Firea are ce are cu Ponta, fie a vorbit gura fără ea.
Am remarcat în ultimele zile o schimbare de atitudine îmbucurătoare a preşedintelui României, anume în momentul în care s-a consfinţit remanierea guvernamentală şi patru miniştri au depus jurământul la Palatul Cotroceni. Am observat că preşedintele reintră, uşor-uşor, în haina constituţională, de factor de echilibru, de mediator în societate şi de persoană responsabilă cu respectare prevederilor constituţionale
A vorbit și ea după ce infractorul Dragnea a dat „verde” pentru lauda Președintelui !
În campania pentru alegerile prezidenţiale, cel puţin între cele două tururi, s-a afirmat că este posibil ca mai mulţi să-l prefere pe Klaus Iohannis - şi aşa s-a şi întâmplat - pentru că se dorea în ţară normalitate. Se dorea o relaţie constituţională mai echilibrată, fără tensiuni, fără scandaluri, fără o competiţie prost înţeleasă între Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria şi, de asemenea, o relaţie mai corectă cu Parlamentul
Ei ! Nu este așa că ceva este schimbat în discursul moderatoarei de la Antena 3 ajunsă primar al Capitalei ?

Pentru că cei din PSD mint cum respiră, formularea sinistrei Firea îmi spune că de fapt, ea este unul dintre liderii PSD puși să îi dea peste nas lui VV Ponta care se poziționează mai mereu, în ultimul timp, împotriva politicii externe a României, a apartenenței României la UE și NATO. Nu este singur VV Ponta ! Îi are alături pe Adrian Năstase, pe cei care s-au dus la PRU-ul lui Sebastian Ghiță dar și pe unii lideri ai PSD și ALDE - în special pe inculpatul Tăriceanu -, bașca unii de pe la PMP-ul lui Băsescu.

Nu îmi revin, bre ! Să spună Firea, de la PSD, că a fost ales Iohannis în 2014 pentru că românii își doreau „normalitate” ? Tocmai ea, cea care a fost vârful de lance care lansa acuzații împotriva lui Iohannis că vinde copii, că „mănâncă copii”, că este incapabil să conducă țara pentru că nu are copii. pentru că ... ?

Este ceva putred pe la PSD de a ajuns Firea să îl laude pe Iohannis și, mai ales, să promoveze ideea că românii l-au ales pe Iohannis pentru normalitate !

Când te laudă adversarul, fie este ceva în neregulă la tine, fie este ceva în neregulă la el, fie adversarul caută să te adoarmă (ultima este o variantă mai reală, deși nu exclud că cei din PSD au probleme interne deosebite !).

Sursa este Digi24.

Niciun comentariu: