sâmbătă, 4 februarie 2017

PSD și ALDE pun de o „mineriadă”. Își aduc susținătorii „să planteze panseluțe” în Piața Victoriei !

3 feb. 2017, Piața Victoriei
Informația circulă repede. Nu în presă, ci pe rețelele de socializare care, practic, au acoperit presa devenită necredibilă și sursă de manipulare politică în favoarea PSD și ALDE, pe de o parte, PMP pe altă parte.

Contra manifestațiilor de protest a populației, PSD și ALDE, cu susținerea altor gunoaie politice, au organizat și se pare că au primit aprobare pentru o contra-manifestație politică. De aici, mai departe, suntem în fața unei agresiuni asupra populației țării. Nu mai avem față în față partide politice, avem față în față două partide politice - PSD și ALDE -, contra populației țării !

Primarul general al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea se pare că a aprobat ca astăzi, PSD și ALDE să își aducă susținătorii politici în Piața Victoriei pentru a împiedica manifestările de protest ale populației nemulțumite de abuzuruile tiranice ale Guvernului Grindeanu dar mai ales, ale liderului PSD infractorul Liviu Dragnea.

Acțiunea de agresiune împotriva populației din București este premeditată. Vor fi aduși susținători ai PSD și ALDE din țară cu autocarele pentru a „susține” Guvernul Grindeanu.

Asistăm la organizarea unei adevărate mineriade. Un prim pas către provocarea violențelor și agresarea cetățenilor care protestează.

Revin cu atenționarea că protestele care au loc de zile întregi nu sunt ale unui partid politic, sunt proteste ale cetățenilor pentru că în Piața Victoriei dar și în alte locuri din capitală dar și în celelalte orașe din țară sunt prezenți la proteste foarte multe persoane care nu au fost la vot, cum sunt și persoane care au votat cu PSD sau ALDE, nu mai spun de persoane care au votat cu alte partide. Este evident că nu vorbim de o revoltă a partidelor ci de una a cetățenilor ! De aceea, actul comis de PSD, ALDE și Gabriela Vrânceanu Firea sunt acte împotriva democrației. Sunt făcute cu scopul de a ajunge la o degenerare a manifestărilor și, pe acest motiv, introducerea structurilor de forță în mulțime pentru „apărarea legii”. Abia după acest moment (provocat cu intenție !) se va ajunge la aplicarea prevederilor legale atât de dorite de fostul șef al Poliției Pavel Abraham - folosirea armamentului împotriva manifestanților !

Poate vor înțelege și cei care au stat până acum pe margine că indiferența lor ajută de fapt la aplicarea planului de provocare a noii „mineriade”.

Protestele trebuie să continue. Ele nu sunt legate de aprobările date de Gabriela Vrânceanu Firea. Cine protestează cu o cerere de aprobare, este organizat, fie ca partid politic fie ca ONG. Nu este cazul acestor proteste populare.

Niciun comentariu: