miercuri, 14 mai 2014

PSD își intră din ce în ce mai mult în mână. O nouă guvernare de tipul „Năstase”.

PSD se comportă, din ce în ce mai des și din ce în ce mai mult ca pe timpul guvernării Năstase. Abuziv, terorist, mârșav, cu încălcarea tuturor normelor legale indiferent de cauză. Acum se încalcă regulamentele Parlamentului.

PNL, prin Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt, cere PSD și președinților celor două camere ale Parlamentului să se respecte Constituția și Regulamentul și să stabilească data prezentării moțiunii de cenzură depuse în termenul de 5 (cinci) zile prevăzut de Regulament (aici și aici). Cristina Pocora îi acuză pe președinții celor două camere că în mod intenționat au găsit chichițe, interpretări și proceduri prin care prezentarea și dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta III să fie întârziată până după alegerile europarlamentare.

Tăriceanu și-a arătat obiediența față de interesele PSD și a jucat, alături de Zgonea, scena penibilă a convocării birourilor permanente cu 2 ore înainte de ținerea ședinței atunci când majoritatea membrilor acestor birouri au fost plecați. Zgonea a ieșit și a declarat că abia luni va avea loc o nouă ședință a birourilor permanente. Adică pe 19 mai, urmând ca dezbaterea moțiunii să se facă după data de 25 mai.

În afară de protestul PNL s-a dat publicității și un protest al PPDD dar și declarații ale unor lideri ai PDL.

Ponta, Tăriceanu și Zgonea reînvie guvernarea de tristă amintire a lui Adrian Năstase.

Niciun comentariu: