miercuri, 14 mai 2014

Stop minciunii și imposturii cu care PSD își face campanie electorală.

S-au adunat, până acum, 22 de județe și Sectorul 5 din București în care PSD-ului i se interzice să mai folosească abuziv și mincinos sigla „USL”.

Preiau textul de la Agerpres (aici).

Între PSD și unele BEJ există oarece interese comune, altfel nu se explică respingerea sesizărilor PNL. S-a ajuns și la BEC, iar aici nu mai merge cu ocolirea legii. Urmează ca și în celelalte județe și sectoare ale Bucureștiului să fie adoptate aceleași măsuri sancționatorii contra campaniei incorecte, mârșave a PSD și aliaților lui.

Pun mai jos comunicatul de presă al PNL:

Comunicat de presă Cristina Pocora: BEC a dat 23 de decizii definitive și executorii de interzicere a folosirii însemnelor USL de către PSD

Partidul Național Liberal a câștigat în peste jumătate din țară contestațiile depuse împotriva tentativei de fraudare a PSD, prin folosirea în campania pentru europarlamentare a însemnelor Uniunii Social Liberale.

Deciziile definitive ale Biroului Electoral Central, date zilnic pe bandă rulantă în favoarea contestațiilor PNL, semnifică faptul că, practic, peste tot în țară PSD trebuie să înlăture afișajul cu însemne USL, deoarece este folosit în mod ilegal.

Astfel, primăriile au obligația ca în 22 de județe și un sector din București să pună în aplicare deciziile definitive ale BEC, adică în Vaslui, Olt, Timiș, Botoșani, Arad, Argeș, Neamț, Ilfov, Dâmbovița, Hunedoara, Vâlcea, Mehedinți, Iași, Brașov, Caraș-Severin, Alba, Bacău, Gorj, Călărași, Galați, Bistrița Năsăud, Maramureș și în Sectorul 5.

În plus, pentru județele în care nu s-a dat încă o decizie definitivă a BEC, este doar o chestiune de timp până când se va interzice, de asemenea, practica electorală în afara legii folosită de PSD.

Cerem încă o dată ca instituțiile statului să asigure o campanie electorală echilibrată, să nu se amestece în jocul politic și să ia toate măsurile pentru respectarea deciziilor BEC.

Victoria PNL împotriva fraudei PSD este inclusiv una simbolică. În acest moment, este clar pentru toți românii că liberalii sunt cei care, în lupta politică, folosesc exclusiv mijloace legale și legitime, în timp ce PSD joacă murdar, în dispreț față de electorat și încălcând legea.

14 mai 2014 Cristina Ancuța Pocora

Purtător de cuvânt al PNL”.

Voi pune și comunicatul de presă al PDL București, care scoate în evidență campania mincinoasă și abuzivă a PSD, în cazul lor în Sectorul 3, unde primarul socialist Negoiță (cel amenințat cu moartea de către deputatul socialist mogul Ghiță !) a înlăturat în mod fraudulos afișajul PDL.

ANUNȚ 14 mai 2014

Mihai Atănăsoaei, purtătorul de cuvânt al PDL București: Biroul Electoral al Sectorului 3 dă câștig de cauză PDL București și îl obligă pe primarul evazionist Robert Negoiță să lase afișajul electoral, amplasat legal, la locul său.

Biroul Electoral al Sectorului 3 a acceptat sesizarea făcută de PDL București referitoare la abuzul comis de racketul Robert Negoiță care a distrus materialele de campanie amplasate, LEGAL, de PDL sector 3.

Totodată, același Birou Electoral a dispus înlăturarea materialelor de campanie ale PSD care conțin minciuna 'USL trăiește'.

PDL București îi cere primarului evazionist Robert Negoiță să remonteze, IMEDIAT, materialele de campanie ale PDL pe care acesta le-a distrus în mod abuziv. Dacă are, totuși, chef să distrugă ceva, Robert Negoiță ar trebui să distrugă materialele mincinoase ale PSD! USL nu trăiește, USL e mort iar minciuna promovată de PSD trebuie să înceteze! Robert Negoiță are fix 24 de ore la dispoziție pentru a se conforma deciziilor Biroului electoral de sector. În caz contrar, ne vom adresa instituțiilor abilitate ale statului.

Mihai Atănăsoaei,

Purtător de cuvânt al Organizației PDL București”.

Este interesant faptul că PDL promovează, având evident un interes, succesele PNL. Astfel că la comunicatul de presă al PNL de mai sus va trebui să adăugăm informația că și la Sectorul 3 a fost declarată ca nelegală campania PSD cu „USL trăiește”.

Niciun comentariu: