sâmbătă, 17 mai 2014

Hait ! Detectoarele de minciuni sunt în pericol.

Iar minte Ponta. Minte cu nerușinare. Acum vine să motiveze acțiunea lui de a da Portul Constanța lui Mazăre pe acceptul lui Crin Antonescu !

Mediafax (aici).

Întrebat de jurnaliști, azi, la Constanța, cu privire la cedarea Portului Constanța către municipalitate și la afirmația lui Ponta că el, Crin Antonescu, a fost de acord cu acțiunea, acesta a declarat:

Domnul Ponta spune atât de multe lucruri încât eu nu am cum să replic elegant. Tot ce pot să spun e că dacă domnul Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, cred că se dezmembrează aparatul ăla, sar acele. Avem un fapt, avem o realitate, vă aduceţi aminte discuţia şi ştiţi decizia PNL că portul nu a fost dat. Povesteşte domnul Ponta că eu eram de acord. Eu eram de acord? Şi ce s-a întâmplat? Nu a vrut Ramona Mănescu? Foarte bine. Nu eram de acord, poziţia PNL şi poziţia ministrului nostru a fost susţinută, am avut discuţii împreună cu dumneaei cu tandemul Ponta- Dragnea destul de intenese pe acest subiect. (...) Indiferent despre ce ne amintm noi că minte domnul Ponta sau nu minte, decizia stă în mâna premierului şi trebuie să şi-o asume fie că e albă sau neagră. Ce rost are să-l fac eu mincinos pe domnul Ponta când îl face realitatea?

...

Aduc aminte că în vreme ce eram împreună la guvernare a fost o discuţie prelungită şi intensă privitoare la descentralizare, la legile descentralizării şi vă aduceţi aminte poate că atunci a existat un conflict în interiorul Guvernului privitor la Poliţie, la porturi şi Portul Constanţa în principal şi privitor la nişte instituţii din subordonea Ministerului Muncii pe care noi nu am acceptat să le cedeze autoritatea centrală, în cazul portului din motive foarte clare. Doamna Mănescu a împiedicat la acel moment pierderea controlului statului asupra Portului Constanţa”.

Doar cei de rea credință nu își vor aminti momentele descrise de Crin Antonescu. Doar cei fără memorie nu au cum povesti despre emisiunile în care liberalii erau atacați că nu sunt „buni colegi” de guvernare pentru Ponta și pesediștii lui, opunându-se vehement la inițiative pesediste în favoarea baronilor roșii.

Ponta minte de îngheață apele. În caz că cineva îl va supune unei probe cu detectorul de minciuni mare lucru de nu se va întâmpla ce spune Crin Antonescu. Aparatul ăla o fi și el făcut pentru minciuni cât de cât „normale”. La Ponta intrăm deja în paranormal. Omul ăsta este posedat de minciună. Nu poate trăi fără a minți. Mereu, mereu și mereu.

Niciun comentariu: