marți, 8 septembrie 2009

"Eu sunt Crin Antonescu !".

Multumesc Codrin Scutaru pentru clip.

Eu sunt Crin Antonescu ! Da. Este corect asa. Si eu sunt. Ma indentific cu mesajul lui Crin.

Cred ca este timpul "sa ne luam tara inapoi".




9 comentarii:

Tanar liberal spunea...

EU SUNT CRIN ANTONESCU! Si e timpul sa-mi iau Romania inapoi, pe i-am dat-o lui Basescu acum 4 ani cand l-am votat. Acum e timpul sa o iau inapoi. Romania este tara tuturor, nu doar a lui Basescu si EBA. Romania e a mea, a ta, a noastra! EU CHIAR SUNT CRIN ANTONESCU!

Crăciun Florin spunea...

Bine ai venit tinere liberal. Inteleg ca ideea a fost a voastra, a celor din TNL. Felicitari.

Emanuel Botezatu spunea...

Crin Antonescu se bazeaza pe toti cei care doresc sa scimbe Romania in bine. Pe toti cei care doresc si sunt capabilisa faca ceva ptr ei insisi. Si care vor sa fie lasati sa faca

Crăciun Florin spunea...

@Botezatu,

Corect. Se bazeaza. Cei pe care se bazeaza trebuie sa accepte acest lucru. Sa inteleaga mesajul lui Crin si sa accepte ca ii reprezinta. De aceea, de mai mult timp, il promovez pe Crin si PNL.

andutzu spunea...

crin antonescu este un om simplu, un om de rand. si doar un om de rand cunoaste realitatile tarii si poate schimba ceva in bine.

Crăciun Florin spunea...

@andutzu,

Oamenii mari sunt simpli ! Istoria confirma.

Balaurul spunea...

Clipul e ok. Ideea principala: e un om obisnuit. De pe strada, din magazin, taximetristul de la aeroport, badea Gheorghi din piata. Ideea e super. Numai ca oamenii nu o vad obiesctiv. O reclama nu inseamna numaidecat sa apara el in ea. Ideea e sa se inteleaga ca e un simplu om… ca noi toti sau ca majoritatea care nu sunt in stare sa faca nimic cu viata lor dar stau pe net si scriu comentarii stupide cand nu stiu ce e aia marketing sau ce e aia sa faca parte dintr-un partid politic si sa muncesti pentru o campanie.

vreau Romania mea inapoi!!!!!!

Paula spunea...

Mie imi place ideea cu acest clip. Macar Crin Antonescu nu isi face imagine pe banii nostri ca Basescu si geoana

Crăciun Florin spunea...

@Balaurul,

Ideea este a tinerilor din TNL. Este buna chiar daca a fost, se pare, luata din campania lui Obama. Pe sutu.ro este o astfel de idee fara a o desfiinta. Tinerii au inteles bine cum trebuie promovat Crin. Simplu. Crin trebuie sa devina pentru ceilalti oameni o extensie a "politicianului din ei". Ei nu vor fi alesi ca nu si-au depus candidatura insa il pot alege pe Crin care ii reprezinta. Important este acum ca cei care sunt convinsi de acest adevar sa mearga la vot. Este deosebit de important.

@Paula,

Si mie imi place. Este bine ca nu implica fonduri publice in propria campanie. Se va aprecia de cei care sunt mai exigenti.