luni, 28 septembrie 2009

Remanierea lui Nica. Basescu ataca.

Dan Nica a calcat pe bec. A sunat alarma fraudarii alegerilor prin "turism electoral". Informatiile pe care Nica le-a avut au fost formale, probabil. A iesit pe sticla si a dat de inteles unor sustinatori politici ca manevra s-a aflat. PD-L a sarit ca ars. Chiar daca Nica nu s-a referit in clar la "aliatul" de Guvernare, PD-L era deja cu musca pe caciula. Reactia PD-L o confirma.

Basescu a iesit la atac. Pericolul este mare. Daca Nica vorbeste in calitate de ministru al internelor, gradul de credibilitate se apropie de 100%. Daca va vorbi in calitate de simplu membru al PSD, gradul de credibilitate scade vertiginos catre procentul electoral al partidului. Boc uita ca Nica este egalul lui in Guvern, un egal stabilit prin Protocolul Aliantei la Furat (PAF).

Pana acum PSD joaca tare. A dat si el un termen de 24 ore lui Boc sa isi ia pastilele si sa se calmeze. Dar nu Boc este decidentul. Decidentul este Basescu, cel care acum il vrea pe Blaga inapoi la interne dupa ce, la constituirea Guvernului, la matrasit pe sarmanul buldog Blaga pentru a-i arata cine este seful !

Asistam la circul declaratiilor. Flutur incearca sa arate ca decizia PD-L este ferma, de parca PD-L ar putea lua decizii de asemenea importanta de unul singur, mai ales cand este vorba de Nica. Nu au reusit cu Andronescu fara pericolul ruperii aliantei !

Blaga se pregateste sa ia locul lui Nica in caz ca PSD nu va desemna un inlocuitor. Ce va face PSD ? Mister. Pana acum au fost terfeliti cum le-a convenit pedeleilor, pesedistii facand doar figuratie pe la televiziunii unde si-au expus indignarea. In fapt, au stat capra cu o consecventa vecina cu masochismul.

Duvaz a iesit, oficial, si a declarat, printre altele, ca masura luata de Basescu are ca scop fraudarea alegerilor. Suntem pe finalul campaniei de furat alegerile prezidentiale. Basescu isi ia toate masurile ca indiferent de votul cetatenilor la numaratoare sa iasa el. Daca nu din primul tur, macar in cel de-al doilea. Important nu este cine voteaza, important este cine numara voturile ! Si Voronin in Moldova a procedat la fel. Dar aia au avut o popuatie alaturi si, dupa al doilea scrutin au dat papucii lui Voronin. Noi vom reusi sa fim la fel ca moldovenii ?!



Niciun comentariu: