miercuri, 9 septembrie 2009

Tiganeala prezidentiala.

Am luat de la Marius Mina aceasta imagine. Dezgust. Total. Tiganeala electorala prezidentiala. Marca "Basescu".

Unde sunt feministele ?Unde sunt rromii care se dau peste cap pe sticla cu privire la drepturile lor ?

Inteleg ca Basescu ia portul popular din Bucovina. De acolo are nevasta. Dar portul popular rrom mai are legatura cu el ? Ce vrea sa transmita ? Ca este Presedintele rromilor ?

Chiar daca o comit, o fac. Am luat de la Mihai Malaimare postarea lui la tema.

Tristeti de prima doamna!

Pana unde poate merge umilirea unei femei?

Daca este femeia presedintelui poate merge pana oriunde.

O vedem pe doamna domnului presedinte imbracata tiganeste.

Fara comentarii.

Daca i-a placut dumneaei sa se imbrace astfel asta este, probabil ca a vrut sa se simta bine si s-a simtit. Daca a vrut ‘mnealui s-o imbrace asa si tocmai de ziua dumneaei atunci putem deduce ca nu prea i-a placut dar nu a avut ce face, daca asta este politica trebuie s-o faca ce mama dracului, doar de la binele ‘mnealui atarna si binele ‘mneaei asa ca daca trebuie, pui fustele tiganesti, ce mama dracului, asta asa ca sa aratam ca noi nu discriminam, noi ne imbracam si rezolvam dintr-un condei problema din cauza careia Europa isi da cu pumnii in cap.

De fapt, uitandu-ma la fotografia cu pricina, uitandu-ma atent, vad pe chipul doamnei o anume tristete. Inainte vreme, cand se vindeau femeile in targurile de sclavi erau tristeti ce se puteau citi pe chipurile lor si, dar probabil ca asta este doar o impresie, iata ca citim aceeasi amaraciune si pe chipul doamnei de prim rang.

Tristeti de prima doamna in rochii tiganesti.

4 comentarii:

tony spunea...

Prima Doamna impreuna cu alte
doamne!Cele care se uita la telenovelele cu tigani il vor vota sigur pe Basescu !

Crăciun Florin spunea...

Ai dreptate @tony. Dar este pacat. Mare pacat. Asta este tiganie curata.

Donkeypapuas spunea...

Chiar nu a observat nimeni ovaţiile cu care a fost întâmpinat fostul premier Tăriceanu la lansarea Ford de la Craiova? Îi înţeleg pe PDL-işti, dar nu pe liberali!

Crăciun Florin spunea...

@Donkeypapuas

Nu stiu ce a fost acolo. La TV nu am privit evenimentul. Daca au fost ovatii, inseamna ca oamenii au apreciat nu doar cuvintele ci si faptele. Mihai Voicu, unul dintre cei care au participat la negocieri, spune ca oamenii erau foarte motivati sa se realizeze contractul cu Ford, iar sindicatele "impingeau" inainte delegatia de negociere a Guvernului Tariceanu pentru semnarea contractului.

Liberalii sunt multumiti, probabil, de modul cum s-a desfasurat evenimentul. Ei vorbesc despre el dar partea in care Tariceanu a fost ovationat nu este redata de presa. Asta este. Ce sa-i faci ?!