luni, 13 octombrie 2014

Cârdășia Băsescu - Ponta. Acum se vede mai bine.

Cu ceva timp în urmă mă întrebam unde se duc băsiștii când nu vor mai avea idolul la Cotroceni. Acum, recunosc, am greșit întrebarea. Cea corectă ar fi fost: ce vor face băsiștii când își vor vedea idolul gol ?

Pun la categoria „băsiști” toți susținătorii lui Băsescu și a slugilor lui, că s-au numit Boc, Macovei, Udrea etc. Nu mai înșir „mărunțișurile”.

Unii au rămas „pe baricade”. Agită vorbe și idealuri mărețe. Te întrebi, de ce ? Ce îi mână pe ei în luptă ? Care le este scopul ? Vom afla. Până una-alta, unii sunt cu un picior în groapă iar alții cu amândouă picioarele. Justiția dezgroapă morții iar băsiștii s-au trezit că îi țin de mână. Noi, cei de pe margine, observăm cu mirare și groază că de cealaltă mână sunt agățați pesediștii !

Mult hulitul DNA a scos la iveală niște dosare. Microsoft este pe primul loc. Acum. Gurile rele spun că urmează EADS. Eu cred că și EADS va face valuri. Mari. În cârdășia furilor din banii statului sunt pesediștii și băsiștii. Mână'n mână. Transpartinic, cum le place unora să califice situația.

Mai ieri, apărătoarea înverșunată a lui Băsescu, Andreea Pora, scria oripilată despre cârdășia Băsescu - Ponta. Constata că Băsescu a mințit și a mințit-o pe ea, cea de bună credință. Băsescu nu a luptat împotriva corupției, nu a luptat împotriva sistemului ticăloșit al lui Adrian Năstase, a preluat sistemul și și-a băgat corupții lui.

Azi am citit un material al Alinei Mungiu care face aceeași observație. Sistemul ticăloșit a fost transformat din năstăsist în băsist. Iar Elena Udrea a fost liantul. În guvernările Boc, Elena Udrea era aceea care asigura legătura între politică și corupție. Soțul ei, renumitul Cocoș, era responsabilul cu împărțitul banilor. Era responsabilul cu manevrele.

În altă parte, citesc cu surprindere o declarație a lui Ponta. Cum era el în grupul de tineri politicieni promovați de Adrian Năstase. Alături de Maior, de Bejenariu, de Gabriel Oprea și de ... Cocoș ! ca să vezi !

Rezumând cele citite, trag concluzia că Băsescu și Ponta sunt tare deranjați de candidatura lui Iohannis. Bine spune Mungiu, nu este din sistem. Ea afirmă că timp de 14 ani contractele administrației din Sibiu s-au derulat fără contestații, ceea ce arată că acolo nu se puteau face afaceri necurate. Ca să dau doar acest exemplu. Alegerea lui Iohannis ca Președinte ar putea duce la distrugerea sistemului și de aceea este atacat atât de PSD cât și de candidații de „dreapta”. Unii băsiști sadea.

În afara candidaților care își fac publicitate prin intermediul acestei campanii, avem candidați care vor să apere sistemul. Ponta, Udrea, Tăriceanu, Meleșcanu sunt oameni ai sistemului. Alegerea lor ar salva sistemul ticăloșit de la moarte. Monica Macovei este văzută ca adversar al sistemului. Eu am mari îndoieli. Ea a fost cea care „a stricat” legile, ea este cea care a propus și susținut legi ce astăzi sunt criticate dur chiar de susținătorii ei pentru că permit abuzurile organelor administrative. Cum este legea ANI. Macovei are handicapul lipsei de susținere. Normal. Apelează la populism și emite judecăți antidemocratice. Populismul nu a dus nicăieri, spune Mungiu. Corect.

Pun separat pe Iohannis. Este singurul candidat care vrea democrație. Vrea o democrație corectă. Iar democrația corectă este anti-sistem ticălos. Ce propune Iohannis este opusul a ce propune Ponta și Băsescu. De aceea Băsescu și Ponta își dau mâna împotriva lui Iohannis în această campanie.

Undeva, cu ceva timp în urmă, la o adunare a pesediștilor, Ponta și baronii roșii au ajuns la o concluzie valabilă și pentru Băsescu și ticăloșii lui. Dacă pierd aceste alegeri, scapă cine poate. Pentru PSD și Băsescu, alegerea lui Ponta sau a Elenei Udrea, la nevoie a lui Tăriceanu sau Meleșcanu ar garanta păstrarea sistemului ticăloșit. Alegerea lui Iohannis ar duce la prăbușirea lui.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Rosia Montana lipseste din lista .
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9oPTFWvOwTo
BOMBA
În cursul lunii februarie 2012, o echipă de geologi, româno-canadiană, urmărind rămăşiţele filonului de aur la una dintre galeriile săpate de agatârşi în urmă cu 5.500 de ani la Roşia Montană au făcut din întâmplare o descoperire care ar putea
răsturna toată istoria omenirii. Ei au descoperit la baza galeriei capătul rectangular al unei lespezi aurii care nu părea a fi o rocă naturală. După prelevarea unei mostre, din rezultatele analizei de laborator a reieşit că era vorba într-adevăr de o piatră compozită, obţinută din amestecul a 15% praf de granit, 30% wolfram şi 55% pulbere de aur de 50 de karate, după o tehnologie imposibil de reprodus în condiţiile ştiinţei actuale.
Faptul că lespedea a dispărut şi nu s-a păstrat nici măcar o fotografie a ei este lesne de înţeles. Un lucrător care a participat la dezmembrarea ei suţine că există totuşi un set de fotografii care au fost făcute de către un bătrân arheolog român de prestigiu, care au fost date spre studiu unui paleolingvist şi care, a atras atunci atenţia autorităţilor că lespedea prezintă o valoare culturală şi istorică inestimabilă pentru poporul român şi pentru întreaga umanitate şi în orice caz incomensurabil mai mare decât valoarea ei economică. Pentru argumentarea afirmaţiei arheologul a prezentat atunci câteva fotografii ale lespezii în care se putea observa că toată suprafaţa ei era acoperită de o scriere în basorelief, de un verde smarald, total necunoscută după spusele paleolingvistului, dar cu probabilitatea cea mai mare de a fi pelasgă, dispusă în trei şiruri paralele care porneau din partea stângă sus şi şerpuia în diagonală încolăcindu-se în spirală în jurul unui cap de lup, şi sfârşind apoi la baza ei, în colţul din dreapta. Se pare că autorităţile române au rămas insensibile la aceste atenţionări şi dovezi şi au dispus tăierea şi topirea lespezii, urmând ca după vânzarea aurului să verse la vistieria Statului contravaloarea procentului de 19,31% negociat cu partea canadiană, conform contractului de exploatare a aurului şi a metalelor rare ale zonei.
Draga IOANA , te-a rugat Bulibasa , sa-i spui lu tactu , sa aduca piesa aceea inapoi , caramida aia era o baterie ,

de la o statie ,( Acumulatorul de energie orgonică) ,nu mai primeste semnal la antena , si de asta nu mai stim ora

exacta a UNIVERSULUI .

Stii , Dl prof.Wilhelm Reich , a descoperit asta intamplator, dar strabunicul meu a asezat-o acolo , cu mare stiinta si precizie .

A ZIS BULIBASA , sa lasi pamantul , ca nu va trebuie , momentan decat patru metri cubi si daca tac-tu nu gineste cum sta, treaba ...

TIPARESTE-I TESTAMENTUL . SI TIE MULTA DRAGOSTE .

Crăciun Florin spunea...

Cristian Racovita,

Ce cauți tu aici ? Ia vezi, nu cumva ai greșit adresa ?

Aliosa spunea...

Florine, camarade de LM ,in loc sa-l fi intrebat " nu cumva ai gresit adresa ? ", mai bine ii dadeai un scurt " DELETE " ! :)
Despre coabitarea "base&ponta" , toate bune si frumoase ...
dar despre Klaus Werner Iohannis care si-a cumparat 6 case cu " bani din meditatii" ....nimic ???
Stii de ce nu-l va vota lumea ?
Pentru ca a facut "pact de coabitare " cu PDL pe care TU, prietene l-ai CRITICAT tot timpul dar de când " neamtul" a " fuzionat " cu pedelistii ,
ai uitat de ei si-l ridici in slavi pe primarul Sibiului de parca ar fi Crin Antonesc din 29 iulie 2012 !!! :) :) :)
" Politica este o sabie cu doua taisuri " ( Napoleon ), politicienii fac politica lor iar sustinatorii , dupa " cum bate vantul " !!! :-( :-( :-(
Sanatate cat cuprinde, Florine, ca pe Iohannis nu-l intereseaza " GHINION " de altii ci numai de el .......... Aliosa.

Crăciun Florin spunea...

Alioșa,

Am lăsat multe postări puse aiurea la articolele mele. Eu știu ?! Poate un cititor are nevoie de ele, chiar dacă eu nu le consider a fi bune de ceva.

Cât privește campania, țin să te informez că merge bine. Klaus Iohannis crește, Ponta scade. Cât privește criticile la adresa celor din PDL țin să te informez că le fac în continuare însă nu ei sunt adversarii acum. Adversarul este PSD și clica de aliați care îl susține.

Crin Antonescu este membru al PNL și susține candidatura lui Klaus Iohannis. A dat și o declarație în acest sens.

Eu susțin fuziunea PNL cu PDL. Este destul de grea, este greu de acceptat că voi fi coleg cu unii cărora mi-am dorit să le dau în ochi cu vitriol, dar nu am ce face. Dacă vreau ca PNL să devină puternic pentru a fi victorios împotriva mafiei roșii de la PSD, trebuie să accept că alți membri și susținători nu mai sunt disponibili. Așa că voi „lupta” alături de cei cu care m-am războit până mai dăunăzi.