luni, 6 octombrie 2014

În linie dreaptă. Manipularea cu sondajele la posturile PSD se contracarează cu munca de la om la om.

Slugoiul PSD de la Antena 3, Radu Tudor, prezenta, aseară, foarte satisfăcut, un sondaj Avangarde, al lui Pieleanu.

Bine-bine, chiar dacă Pieleanu însuși a atras atenția, de câteva ori, că măsurarea este cumva asupra unui număr restrâns de persoane care au avut o opțiune, astfel că din 100% intervievați „X”% sunt cei care au dat răspunsurile „Y”, astfel că sondajul nu este decât „o poză” la un moment dat care nu confirmă și nici nu face o predicție, panarama de Radu Tudor avea altă părere.

Pentru că PSD mai are niște „case de sondare” arondate, vom asista zilnic la emisiuni ale Antenei 3 și României Tv în care acestea vor fi „dezbătute” furibund în dauna principalului adversar al lui Victor Ponta. Klaus Iohannis.

Pentru că ACL nu are simpatia nici unei televiziuni, ne rămâne doar posibilitatea de a contracara cu munca de la om la om. Cu materiale care să arate cum este guvernarea Ponta, cine este Ponta, cum lucrează Ponta, ce vrea să facă PSD etc. comparativ cu propunerea noastră, Klaus Iohannis și o guvernare PNL.

Ca participant la promovarea candidaturii lui Iohannis pe internet trebuie să constat că internetul este insuficient. Campania lui Klaus Iohannis pe internet este sabotată de cei care, chipurile, sunt liberali, sunt de dreapta, sunt ce vor ei. Motive au găsit cu duiumul. Sunt monarhiști și nu votează președinți, sunt liberali „criniști” și nu votează cu Iohannis, sunt liberali tăriceniști care vor să „reformeze” liberalismul, sunt de dreapta dar parcă mai bună este Macovei, sunt de dreapta însă mai bună este Udrea, sunt useliști etc.

Toți acești așa-ziși liberali sau așa-ziși susținători ai dreptei lucrează, de fapt, pentru victoria lui Victor Ponta. Cu știință sau nu. Înclin să cred că cei mai mulți o fac cu știință. Din păcate.

Fără a neglija rețelele de socializare pe internet, consider că munca de la om la om, dusă cu răbdare și tenacitate este singura care ne va aduce rezultatul dorit. Internetul s-a contaminat de minciună și manipulare după modelul televiziunilor.

Niciun comentariu: