joi, 16 iunie 2016

Neculai Onțanu a intrat în linie dreaptă.


Pentru cei care nu știu cum arată, este cel din stânga. Cel din dreapta este Sorin Oprescu, fostul primar general al capitalei. Onțanu a fost primarul Sectorului 2.

Agerpres comunică, cu detalii, normal, că procurorii l-au trimis în judecată pe Neculai Onțanu, pentru luare de mită.

Detaliile vorbesc despre retrocedări, drepturi litigioase, terenuri valoroase, intermediari și, deocamdată încă nu, beneficiari finali. Să vezi mai târziu ce naiba va ieși de aici.

Presa vorbește despre Cristi Borcea ca fiind denunțătorul lui Onțanu. O fi ! Nu este treaba mea. Cristi Borcea are deja mai multe condamnări iar acum mai are un dosar pentru mituirea unui judecător. Băiat de băieți, ce mama naibii.

Onțanu este trimis în judecată în stare de arest preventiv. Hm. O fi având omul ceva probleme de au cerut procurorii o astfel de măsură cu rol de protecție a persoanei incriminate dar și a cercetărilor în cauză.

După ce am lecturat ce a pus Agerpres la dispoziție, trag concluzia că vom afla mai multe lucruri, protejate încă fie de procurori, fie de autorii infracțiunilor. Când te spargi la mititica, de și scurgi. Să vedem ce fel de „must” iese.

Culmea, din toată echipa care a condus Bucureștiul, doar Rareș Mănescu (de la Sectorul 6) nu are probleme cu justiția. Sau nu știu eu.

Sorin Oprescu se apropie și el de ultima „curbă procesuală” urmând a ajunge la linia dreaptă. Chiliman care a fost la S1 are dosar greu în justiție, acum Onțanu, Vanghelie își descoperă alte și alte fărădelegi făcute, Robert Negoiță câștigătorul alegerilor are dosar penal pentru fraudă fiscală, Piiedone are și el un dosar pentru abuz în serviciu. Toți câștigători ai primăriilor pe timpul USL ! Halal !

Fostul mare „grande” al UNPR, una dintre mâinile de fier a intrat în linie dreaptă pentru a răspunde în fața Justiției. Alături îi stă cel mai mare „grande” al UNPR, nimeni altul decât Gabriel Oprea, cel cu interesul național în gură și cu interesul personal în pungă.

Ei bine, am un sentiment de bine când Justiția își face treaba.

Niciun comentariu: