vineri, 10 iunie 2016

Alo ! Nu mor caii când vor câinii !

Au apărut contestatarii PNL, dau năvală pe la tot felul de „gazete de perete”, acuză liderii PNL, le cer demisia, cer „reformarea” partidului, așteaptă aplauze.

Dacă ar fi membrii PNL, treacă-meargă, au dreptul la opinie. Când sunt însă membri ai altor partide, jurnaliști care au înjurat PNL ca la ușa cortului, analiști politici care au tot dat cu parul în PNL pentru a salva PSD sau alte formațiuni politice care au căpușat PNL, cum sunt ALDE, M10, PMP, USB, dreptul lor de a cere PNL să facă și să dreagă împotriva voinței membrilor PNL se cam termină. Brusc. Nu au nici un drept.

Nici o altă formațiune politică și nici o „gazetă de perete” cu pretenții de ziar sau post Tv nu are dreptul să judece PNL. Nici un ONG nu are acest drept. Nici un fost membru al PNL nu are acest drept. Treaba este simplă. Nu fac parte din PNL. Nu sunt colegi cu acei cetățeni ai României care au ales să facă parte din PNL și să contribuie la promovarea liberalismului în România. Nu fac parte dintre „acționarii” PNL. Acționari fiind toți membrii partidului care, potrivit statutului, plătesc lunar o contribuție financiară, numită cotizație, cu ajutorul căreia organizațiile PNL își acoperă cheltuielile.

Este o cumplită lipsă de logică să le accepți, ca membru al PNL, aberațiile.

Ce ar fi ca toți acești contestatari fără drept să își bage undeva concluziile și cererile ?

Singurii care pot hotărî cine să ne conducă suntem noi, membrii partidului. Singurii care pot face o apreciere asupra modului în care liderii au condus partidul suntem noi, membrii. Nu pot permite unui individ străin de mediul politic în care trăiesc și fac o activitate ca voluntar să îmi ia locul la aprecierea față de liderii și activitatea partidului.

Celor care nu îmi respectă drepturile, încercând să îmi impună voința lor le transmit să se abțină. Pot răspunde la fel de abrupt pe cât mă abuzează ei.

Alo ! Cei de la Evenimentul Zilei, se aude ? Cei de la Jurnalul Național, se aude ? Cei de la B1Tv, se aude ? Cei de la România Tv, se aude ? Cei de la Realitatea Tv, se aude ? Dar cei de la GDS, aud ? Ca să nu mai spun de cei de la Revista 22 sau cei care sunt alături de Pippidi la România Curată.

Din moment ce mă atacați, fie direct fie prin intermediul aleșilor mei, am dreptul să ripostez. Și voi riposta. Se aude ?

Niciun comentariu: