sâmbătă, 1 februarie 2014

Huliganism politic marca Aurelian Pavelescu, Andrei Chiliman și Vlad Moisescu.

Nu am văzut scenele, nici nu doresc să le văd. Am preluat textul pus de postul Tv Realitatea.

Este evident că cineva, eu spun Pavelescu, a venit la emisiune pentru a provoca, pentru a fi subiect de scandal televizat în vederea unei mai mari vizibilități. Pentru el și pentru partidul pe care îl reprezintă.

Având în vedere faptul că o grupare a exclușilor din PNL s-a adunat într-un ONG cu titlu care simulează apartenența la liberalism însă au devenit, nevoie mare, membri de vază ai PNȚCD - Pavelescu (o altă simulație politică care se folosește de tradiția și vizibilitatea PNȚ-ului interbelic), luând în considerare faptul că la emisiune a participat Mihăiță Calimente, fost vechi membru PNȚ-CD, trecut la PNL cu mulți ani în urmă și care nu a trădat PNL la îndemnul pervers al grupării Chiliman-Moisescu pentru a lovi în PNL și Crin Antonescu, înclin să cred că Aurelian Pavelescu - împreună cu Vlad Moisescu și Andrei Chilima plus „străluciții” lor consilieri - a considerat că este momentul să provoace un scandal în direct pentru discreditarea PNL pe care îl consideră a fi principalul adversar politic și inamic ideologic. Mircea Coșea, al treilea conviv la masa Tv, un alt strălucit traseist politic, nu se pune la socoteală. De fapt, Mircea Coșea a declarat că Pavelescu a provocat scandalul pentru imaginea publică, a lui și a PNȚ-CD Pavelescu.

Îi cunosc comportamentul lui Pavelescu, îl cunosc de când practica terorismul avocațial (poate îl practică și acum) și simula existența unor contracte de reprezentare a unor persoane cu care însă el nu se întâlnea.

Pun mai jos textul preluat de la postul Tv. Se observă provocarea lui Pavelescu și, de ce nu, regretul țărănistului Calimente pentru soarta de care are parte PNȚ-CD, partid capturat de mafia politică și dus la coșul de gunoi al istoriei. Murdărit. Păcat.

Cearta a pornit după o discuţie pe tema reacţiei violente a lui Gheorghe BUnea Stancu la adresa jurnaliştilor. 

Mihăiţă Calimente: Din ce partid faceti parte... 

Aurelian Pavelescu: Sunteţi ca Bunea aici în emisiune, aţi plecat din PNŢ şi v-aţi dus la un partid de oportunişti. Vreţi să ne contrazicem aici?

Mihăiţă Calimente: Sunteţi un nimeni

Aurelian Pavelescu: Trebuie să plecaţi din politică, golăneala asta s-a terminat, oamenii nu vă mai vor. 

Mihăiţă Calimente: Nu vă mai vor pe dvs, care aţi fost la toate partidele.

Aurelian Pavelescu: Haideţi domnule, termină cu prostiile, sunteţi la putere, domnule, ruşine, ruşine. 

Mihăiţă Calimente: Să-ţi fie ruşine dumitale, care nu are ce căuta în PNŢ, habar n-ai ce e PNŢ-ul. 

Aurelian Pavelescu: Această mafie...

Mihăiţă Calimente: Mafiot eşti tu cu cine te-a pus în fruntea PNŢ, cu domnul Miluţ care l-a pupat in fund pe Băsescu. Eşti un derbedeu. ăştia sunt mafiotii, care il pupa în fund pe Băsescu... 

Mihăiţă Calimente: Nu reprezintă pe nimeni, că PNŢ-ul nu îl reprezintă.

Aurelian Pavelescu: Reprezinţi tu PNŢ-ul?

Mihăiţă Calimente: Tu să-i spui la mamă-ta. NU te mai las să vorbeşti. Trebuie să pleci din emisiune.

Cearta a continuat până când realizatoarea emisiunii a cerut tăierea microfoanelor invitaţilor. În pauza emisiunii, Aurelian Pavelescu a chemat Poliţia, susţinând că a fost ameninţat de Calimente. Ulterior, el a precizat că liberalul l-ar fi ameninţat că "nu mai ajunge acasă", ameninţare care, susţine Pavelescu i-ar mai fi fost adresată şi cu altă ocazie.

"Adică cineva să-mi spună bă, eşti aşa, ok, sunt nişte limite, dar să-mi spună că nu mai ajung acasă, e inacceptabil. Nu pot să accept asta, dacă mie îmi spune asta, ce fac cu alţi oameni?", a spus Pavelescu.

Poliţiştii au aşteptat finalul emisiunii, pentru a le cere explicaţii, în primul rând celor doi protagonişti. Deputatul PNL, Mihăiţă Calimente a plecat însă, mai devreme, fără să dea ochii cu oamenii legii.

"Eu sunt sigur că va plăti o amendă, pentru că a chemat degeaba poliţia. Da, sigur, să facă plangere, eu voi fi citat, foarte bine, daca in urma unei dispute, te cheama politia, e foarte bine! Eu nu i-am spus ca nu ajunge acasa! Daca era asa ceva, as mai fi avut antecedente, VERBALE, sigur, dar fizice, cu nimeni, niciodata", a spus Calimente.

Aurelian Pavelescu e hotărât să nu renunţe la plângerea împotriva lui Mihăiţă Calimente”.

Niciun comentariu: