sâmbătă, 13 mai 2017

CCR și Parlamentul au avizat favorabil discriminarea socială

Imagine de pe internet
Fiind ateu, ideea unor concetățeni ai mei de a încorseta ceilalți membri ai societății și ai obliga să trăiască într-o societate falsă, pe motive religioase, mă determină să reacționez și să combat o astfel de idee. De aceea voi susține, ferm, poziția celor care vor să pice această năstrușnicie retrogradă la referendum.

Trebuie să fac precizarea că și actualul text al constituției este retrograd, este un text care arată că nu am evoluat prea mult. Introduce obligația căsătoriei pentru întemeierea unei familii ceea ce este absurd. Căsătoria fiind un contract civil cu scop patrimonial și nu o condiție a fertilității cuplului pentru a procrea.

Așa-numita Coaliție pentru Familie a încercat să apere instituția civilă a căsătoriei de asaltul perechilor care preferă masturbarea în locul sexului. A legat, incorect, instituția familiei de instituția căsătoriei ajungând la o reglementare care are ca efect ostracizarea părinților și a copiilor rezultați în afara căsătoriei. Reglementarea constituțională scoate din instituția familiei persoanele și copiii care nu îndeplinesc condiția obligatorie a rezultatului din actul civil al căsătoriei. Barbar ! Primitiv ! Retrograd !

Asaltul este ferm, în mai toată lumea cuprinsă de un fel de nebunie. Colectivitatea LGBT dorește recunoașterea socială, acceptarea socială, și pentru a o obține a atacat exact fundamentul societății: familia. Perechile homosexuale sau de altă practică sexuală (de fapt act de masturbare) au dorit să le fie recunoscută „uniunea” sub forma „căsătoriei” exact în scopul pentru care căsătoria este încheiată de persoane de sex opus și care vor să formeze o familie: protecția patrimonială a membrilor familiei în special dacă aceasta are copii ! Acest scop deformează din fundament căsătoria dar și familia (pe cale de consecință !). Afectează și scopul tradițional al dezvoltării „neamului”, al menținerii familiei lărgite pe o proprietate, al împiedicării înstrăinării averii și predării acesteia urmașilor de același sânge - copiilor rezultați în urma raporturilor sexuale dintre părinți.

Duce totul în derizoriu. Nu actul sexual sau masturbarea partenerilor stau la baza căsătorie, nu se poate pune un semn egal între actul sexual din care rezultă un copil și masturbarea care are ca scop obținerea plăcerii. Pentru că actul sexual, să ne fie cu iertare, are loc doar dacă organul sexual masculin/feminin are „niște treabă” cu organul sexual natural opus (așa cum a decis mama natură !), nu când se „joacă” cu alt organ sexual de aceeași natură sau cu anumite părți ale organismului (propriu sau al altora). Este inadmisibil să compari masturbarea cu actul sexual ! Este inadmisibil să bagi așa ceva într-o lege ! Cu atât mai grav în constituție.

Am găsit un material la „cursdeguvernare” care vine și ne arată că societatea românească este în curs de a o lua razna către evul mediu când popa îți spunea și care este poziția acceptată de religie pentru a avea un act sexual, care sunt zilele în care poate avea loc actul sexual și care sunt zilele de post sexual etc.

Citind materialul și luând la puricat Constituția și intervenția catastrofală a acelui ONG retrograd, putem ajunge la o singură concluzie. În loc să lucreze pentru adaptarea societății la realitățile familiei moderne - aici intră familia monoparentală nu „familia” homosexuală -, în loc să pună toți copiii și părinții acestora pe picior de egalitate, mai ales că vorbim despre o politică de creștere a natalității, de sprijinirea financiară a părinților pentru creșterea copiilor, Curtea Constituțională a României și Parlamentul s-au hotărât să creeze condițiile constituționale pentru ostracizarea mamelor și a copiilor acestora care nu au rezultat în urma unor relații sexuale din interiorul unui contract civil de căsătorie ! După mine este inadmisibil ! Ce fel de oameni sunt aceștia ? Ce dracu au în tărtăcuța aia numită „cap” ?


În acest tabel sunt datele statistice privind copiii născuți în România. Atenție, potrivit reglementărilor ferme din Constituție, peste 31% din copiii născuți în afara căsătoriei sunt doar asistați sociali, fără a fi egali în drepturi cu copiii născuți în interiorul unei căsătorii. Însăși această clasificare este un act discriminatoriu ! Este un act de discriminare pentru că este un document oficial al statului român ! Dacă ar fi un rezultat al unei instituții private de cercetare sociologică, nu ar fi o problemă, ar fi acoperită de cercetarea științifică. Dar este o reglementare oficială care spune că acei copii născuți în afara căsătoriei trebuie tratați ca subiect de drept separat ! Altfel nu ar apare separat în evidențele statului român ! Grotesc !

După părerea mea, art. 48 din Constituție ar trebui modificat astfel încât căsătoria să nu mai apară ca o condiție a existenței familiei. De fapt, instituția căsătoriei ar trebui lăsată exclusiv în Codul civil, ca un contract matrimonial. În fapt, art. 48 din Constituție are un titlu fals - Familia. Titlul nu corespunde cu conținutul. În conținut, se vorbește, de fapt despre căsătorie. Iar ultimul alineat este ipocrit: (3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în fața legii cu cei din căsătorie. Sensul este exclusiv și privește copiii pe care unul din soți îi are în urma unei alte relații sexuale din afara căsătoriei în timpul acelei căsătorii ! Nu sunt incluși aici copiii din căsătorii anterioare, nu sunt cuprinși aici copiii din relațiile pasagere și nici copiii care și-au pierdut unul dintre părinți, nu mai spun de copiii care și-au pierdut ambii părinți ! Toți ceilalți copii sunt „la mila statului”. dacă sunt bani, primesc ceva, dacă nu sunt, să mănânce „frunze și omizi” !

Voi fi unul dintre cei care vor susține invalidarea, prin referendum, a porcăriei acelui ONG retrograd acceptată de CCR și Parlamentul României.

Niciun comentariu: