joi, 4 mai 2017

Să nu ne mai plângem că nu avem „circ”

AgerpresUPDATE Senat: Comisia juridică a exceptat de la grațiere luarea de mită, traficul de influență, darea de mită și cumpărarea de influență

Bun ! Ia să vedem cine a votat pentru exceptare: 5 voturi de la PNL, USR și UDMR au fost „pentru” iar 4 voturi de la PSD și ALDE au fost „împotrivă”. Concluzie ? PSD și ALDE vor grațierea corupților în continuare. Dar, unde naiba este al 5-lea vot de ieri pe care ei s-au bazat ?

Toader Tudorel, ministrul Justiției în Guvernul PSD-ALDE afirmă, potrivit Agerpres:
E o veste bună. (...) A prevalat înțelepciunea
Acum, îi dau dreptul la sinceritate. El nu a știut unde „era ascunsă” înțelepciunea. Fiind chestionat la ieșirea de la CSM, nu a avut de unde ști că cei din PSD și ALDE s-au menținut pe poziție și au votat împotriva exceptării de la grațiere a corupților !

Ca atare, instituția înțelepciunii nu are loc la PSD și ALDE, nici în Guvernul din care face parte.

Pentru că „împotrivirea” infractorului Dragnea și a „junelui” PM Grindeanu, „împotriviri” care au fost pomenite de senatorul PNL Daniel Fenechiu în susținerea propunerii lui de a se relua votul pe amendamentele lui Băsescu la legea grațierii, nu au ca scop moralitatea ci oportunitate adoptării unei astfel de legi.

Avem circ. Din destul. Ce ar fi fost dacă Băsescu ar fi știut că liberalii vor propune și vor obține reluarea votului pe amendamentele lui ? A ?

Niciun comentariu: